Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Οι αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram για την επιστροφή της στο Survivor 4

January 24, 2021


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίες θα λέγαμε πως είναι αινιγματικές για την επιστροφή τ…

...ης στο ριάλιτι και στους στίβους μάχης.Μπορεί η δημοσιογράφος θα έφυγε από το παιχνίδι, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε δει την επιστροφή της στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα αν αποχωρήσει η Μαριπόζα από τους Μπλε, να πάρει τη θέση της. ...

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, έκανε τις πρώτες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οι οποίες θα λέγαμε πως είναι αινιγματικές για την επιστροφή της στο ριάλιτι και στους στίβους μάχης.

Μπορεί η δημοσιογράφος θα έφυγε από το παιχνίδι, ωστόσο ακόμη δεν έχουμε δει την επιστροφή της στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα αν αποχωρήσει η Μαριπόζα από τους Μπλε, να πάρει τη θέση της.

Μάλιστα, στο προφίλ της, κοινοποίησε μερικές ειδήσεις και σχόλια που έγιναν πως επιστρέφει στο Survivor, με την Ελίζαμπεθ να βάζει χεράκια και να λέει πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει κάτι άλλο.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor 4

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Survivor 4 επιστρέφει

Survivor 4: “Υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά την Ελίζαμπεθ Ελέτσι”

Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε στο Πρωινο: «Όλοι εναντίων όλων μετά την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ! Απείλησαν οι κόκκινοι ότι δεν θα ξαναδώσουν φαγητό στον Περικλή και την Ανθή και κάπου εκεί παρενέβη ο Λιανός και ηρέμησαν τα πνεύματα. Ειπώθηκαν κουβέντες που δεν ξέρω αν θα τις δούμε… Δεν μπορούν να μεταδοθούν από την τηλεόραση και κρατήστε αυτό που θα σας πω υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά την Ελίζαμπεθ στο survivor»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.