Κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο – Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας…

January 24, 2021


Με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο, κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο. Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας, δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα αδέσποτο σκυλί που δεν δίστασε να σώσει το μ…

...ωρό που έκλαιγε, δε δίστασε να το αρπάξει με το στόμα του, για να το πάει στο πρώτο σπίτι που συνάντησε στο δρόμο του, έτσι έσωσε μια αθώα ζωή! Η γυναίκα που άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα είπε ότι η πρώτη αντίδραση βλέποντας ένα μωρό στο στόμα του αδέσποτου αμέσως ανησύχησε, αλλά...

Με τον ομφάλιο λώρο ακόμα ενωμένο, κάποιο «ζώο» έριξε αυτό το μωρό στον κάδο. Ευτυχώς μόλις πιο πάνω από εκεί ήταν ένας ήρωας, δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα αδέσποτο σκυλί που δεν δίστασε να σώσει το μωρό που έκλαιγε, δε δίστασε να το αρπάξει με το στόμα του, για να το πάει στο πρώτο σπίτι που συνάντησε στο δρόμο του, έτσι έσωσε μια αθώα ζωή!

Η γυναίκα που άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα είπε ότι η πρώτη αντίδραση βλέποντας ένα μωρό στο στόμα του αδέσποτου αμέσως ανησύχησε, αλλά στη συνέχεια ο σκύλος ακουμπώντας το απαλά στο πάτωμα το έσπρωξε απαλά. Η γυναίκα πήρε το μικρό από το έδαφος και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Ενώ φρόντιζε το μωρό ζήτησε από τα παιδιά να δώσουν κάτι να φάει και να πιει ο ηρωικός σκύλος που είχε κάνει αυτή την αξιέπαινη χειρονομία. Ευτυχώς, το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Ο σκύλος αυτός είναι σαν ένας άγγελος που χτύπησε την πόρτα μου», λέει η γυναίκα. Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία όπου ηρωικός σκύλος θυσιάζει τη ζωή του για να σώζει 10χρονο παιδί από πεινασμένο λύκο.

Σκύλος έσωσε μωρό που ήταν στον κάδο

Σκύλος: Τα σκυλιά γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά παιχνιδιάρικα και ότι βρίσκουν μπροστά τους θέλουν να το έχουν και να παίζουν μαζί του αλλά αυτό κάποιες φορές οδηγεί σε άσχημα περιστατικά. Επίσης ένας σκύλος κάνει τα πάντα για να σώσει ένα 10χρονο παιδί από ένα πεινασμένο λύκο.

Συγκεκριμένα τα σκυλιά όπως όλοι καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε όταν μένουν μόνα τους δεν μπορούν να συγκρατηθούν και θέλουν να ασχολούνται πάντα με κάτι για να περνά η ώρα τους, όμως ένας σκύλος έβαλε φωτιά στο σπίτι του όταν έπαιζε με μία μπαταρία.

Σκύλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα στο Σεντ Λούις, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ένα pit bull μάσησε μια μπαταρία, η οποία, όταν την τρύπησε με τα δόντια του, άρχισε να φλέγεται στο χαλί του πατώματος. Οι δύο σκύλοι φοβήθηκαν αρκετά, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και των σκύλων ανέφερε ότι το πίτμπουλ του δάγκωσε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα τα δόντια του να φτάσουν στην μπαταρία και να δημιουργήσουν αυτή την μικρή έκρηξη. Ακόμη ανέφερε ότι δεν έγινε κάτι χειρότερο από το περιστατικό μόνο ότι η φωτιά άφησε ένα μεγάλο μαύρο σημάδι στο χαλί.

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.