MasterChef: Ο μεγάλος νικητής βρέθηκε από την πρεμιέρα! (video)

January 24, 2021


Η πρεμιέρα του Masterchef 5 έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις άλλες χρονιές, ιδίως στην κρίση των κριτών, καθώς και οι τρεις έχουν γίνει αρκετά πιο αυστηροί. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος π…

...αίκτης που κατάφερε και πέρασε στο σπίτι του παιχνιδιού. Στον φετινό κύκλο οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να μην περάσουν απλά στην επόμενη φάση αλλά κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef, κάτι που τους δίνει κίνητρο να ετοιμάσουν το ιδανικό πιάτο. Παράλληλα όμως, αυτή η αλλαγή...

Η πρεμιέρα του Masterchef 5 έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις άλλες χρονιές, ιδίως στην κρίση των κριτών, καθώς και οι τρεις έχουν γίνει αρκετά πιο αυστηροί. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε και πέρασε στο σπίτι του παιχνιδιού.

Στον φετινό κύκλο οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να μην περάσουν απλά στην επόμενη φάση αλλά κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef, κάτι που τους δίνει κίνητρο να ετοιμάσουν το ιδανικό πιάτο.

Παράλληλα όμως, αυτή η αλλαγή είναι κάτι που αυξάνει κατά πολύ το άγχος των διαγωνιζόμενων, για αυτό και οι περισσότεροι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν γευστικά στους κριτές.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να τους εντυπωσιάσει και να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάγεται και μεγάλωσε από την Καρδίτσα, εργαζόταν στην οικογενειακή τους ταβέρνα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.