Φάρμα: Κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και φέρνει αλλαγές στις Άγριες Μέλισσες;

January 24, 2021


Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή της «Φάρμας» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες, πήραν την απόφαση, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι να μην προβληθεί …

...στο Μακεδονία Tv. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως μπορεί η σειρά, Άγριες Μέλισσες, να δουν μια μικρή αλλαγή.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Real Life, ερωτηματικό παραμένει για τον σταθμό η ζώνη μετάδοσης που θα μπει, με τα επικρατέστερα σενάρια να είναι δύο. Το ένα αφορά καθημερινή μετάδοση...

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή της «Φάρμας» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι ιθύνοντες, πήραν την απόφαση, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ριάλιτι να μην προβληθεί στο Μακεδονία Tv. Ωστόσο, αυτό σημαίνει πως μπορεί η σειρά, Άγριες Μέλισσες, να δουν μια μικρή αλλαγή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Real Life, ερωτηματικό παραμένει για τον σταθμό η ζώνη μετάδοσης που θα μπει, με τα επικρατέστερα σενάρια να είναι δύο. Το ένα αφορά καθημερινή μετάδοση στη ζώνη έναρξης της prime time, στις 20:00, με διάρκεια περίπου μιάμισης ώρας. Στην περίπτωση αυτή ο «Ήλιος» θα μεταφερθεί στις 18:00 πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμό, ενώ οι κωμικές σειρές θα μετακινηθούν στις 21:30 για να δίνουν σκυτάλη στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Το δεύτερο σενάριο για την «Φάρμα» περιλαμβάνει τρία επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας, τα οποία θα αξιοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα από την Παρασκευή έως την Κυριακή, ώστε να μην χρειαστεί να μετακινηθούν οι «Άγριες Μέλισσες». Η πρεμιέρα του αγροτικού ριάλιτι τοποθετείται μέσα στον Μάρτιο.

Ποιοι έχουν δεχθεί πρόταση για να μπουν στην «Φάρμα»;

Όσον αφορά τη σύνθεση του παιχνιδιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, εξετάστηκαν διάφορες εκδοχές με συνδυασμό επωνύμων και μη, χωρισμένων σε δύο ομάδες ή σε μια κοινή, ενώ μεγάλος ήταν και ο αριθμός συμμετοχών. Ο σχεδιασμός όμως, καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα σε all celebrity εκδοχή.

Ήδη πραγματοποιούνται εντατικά επαφές με διαγωνιζόμενους, ενώ η οριστική απόφαση για το ριάλιτι να μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 αναβαθμίζει το πρόγραμμα στα μάτια όσων σκέφτονται να που το «ναι». Επαφές γίνονται με δεκάδες πρόσωπα, πριν καταλήξουν στην τελική σύνθεση, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Δέσποινα Μοιραράκη, ο Λάκης Γαβαλάς και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ενώ, έκανε αίτηση να μπει στη Φάρμα και η Πέπη Τσεσμελή

Μαρία Μιχαλοπούλου: Μπαίνει στη Φάρμα η αγρότισσα του GNTM;

Μία από αυτούς που συζητάνε για το ριάλιτι είναι και η Μαρία Μιχαλοπούλου, η αγρότισσα που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του GNTM.

Η Μαρία θέλησε να δείξει με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, πως μία κοπέλα από την επαρχία που δεν ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, έχει τη δυνατότητα να διαπρέψει στον χώρο. Και όντως, πέρα από την εξαιρετική της πορεία στο παιχνίδι, η Μαρία συνεχίζει να ασχολείται μέχρι και σήμερα με αυτό το επάγγελμα.

Μαρία Μιχαλοπούλου Φάρμα

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό έγινε γνωστό πως ο σταθμός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το μοντέλο για να την εντάξει στο καστ του ριάλιτι. Πέρα από τη Μαρία, η παραγωγή συζητάει με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο Θανάση Πάτρα και τον ράπερ Zeraw από τους Vegas.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.