MasterChef 5: Το ανανεωμένο πλατό, οι αλλαγές λόγω πανδημίας και τα τρία πρόσωπα «κλειδιά»

January 24, 2021


Οι κουζίνες του «MasterChef» παίρνουν και πάλι φωτιά και οι νέοι διαγωνιζόμενοι θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη ποδιά στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, που ανεβάζει αυλαία απόψε στις 21:00.
Όπως έ…

...χει γίνει ήδη γνωστό, oι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef». Πέμπτος κύκλος για το ριάλιτι και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef -Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς-...

Οι κουζίνες του «MasterChef» παίρνουν και πάλι φωτιά και οι νέοι διαγωνιζόμενοι θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη ποδιά στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, που ανεβάζει αυλαία απόψε στις 21:00.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, oι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef».

Πέμπτος κύκλος για το ριάλιτι και τα πράγματα σοβαρεύουν ακόμα περισσότερο. Οι τρεις chef –Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς- αναζητούν τον επόμενο ή την επόμενη, που με την αγάπη για τη μαγειρική, τις πρώτες ύλες και κυρίως τη δημιουργία, θα τους ταξιδέψουν γευστικά.

Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.