MasterChef 5: Φαντασμαγορική πρεμιέρα – Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές (Video)

January 24, 2021


MasterChef: Πρεμιέρα έκανε ο πέμπτος κύκλος του μέσα από τη συχνότητα του Star. Στον ρόλο των κριτών θα βρίσκονται και φέτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο αν…

...ταγωνισμός μεταξύ των επίδοξων «Masterchef» αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, oι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef». «Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ανεξαιρέτως ένα κλειστό περιβάλλον...

MasterChef: Πρεμιέρα έκανε ο πέμπτος κύκλος του μέσα από τη συχνότητα του Star. Στον ρόλο των κριτών θα βρίσκονται και φέτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης, ενώ ο ανταγωνισμός μεταξύ των επίδοξων «Masterchef» αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, oι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του «MasterChef». «Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ανεξαιρέτως ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ο Σωτήρης στο τελευταίο επεισόδιο έταξε πολλές αλλαγές.

Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές. Αρχικά, δεν έχουμε ομάδες. Δεύτερη πολύ βασική αλλαγή είναι ότι εμείς από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσετε την προσπάθειά σας τη μαγειρική, θα είμαστε εδώ παρόντες, να παρακολουθούμε την προσπάθειά σας, να σας αποκωδικοποιήσουμε μαγειρικά και να γνωριστούμε» ανέφεραν οι τρεις κριτές στην αρχή του επεισοδίου.

Για ακόμα μια χρονιά, οι λάτρεις της μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κάθε νέο διαγωνιζόμενο και την ιστορία του, μέσα από αυτό το μαγειρικό ταξίδι. Το έπαθλο των 50.000 ευρώ θα έρθει στα χέρια εκείνου ή εκείνης που το θέλει πολύ, αλλά και που αντέχει περισσότερο.

Τέλος, κάποιοι διαγωνιζόμενοι θα είναι αρκετά τυχεροί καθώς θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν κατευθείαν το εισιτήριο για να μπουν στο σπίτι!

Και αυτή τη σεζόν, ο Γιάννης Αποστολάκης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας, ο οποίος προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις, πληροφορίες και tips προς τους επίδοξους μελλοντικούς MasterChef.

Θα μυήσει τους παίκτες σε γεύσεις γαστριμαργικού ενδιαφέροντος και θα τους συστήσει γνωστούς και βραβευμένους chef, πάντα σε χώρους, που ελέγχονται από την παραγωγή, λόγω των αυστηρών μέτρων προφύλαξης για τον Covid 19.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι διαγωνιζόμενοι απολαμβάνουν μοναδικές συνταγές, παρατηρούν λεπτομέρειες που αφορούν στη συνολική εμπειρία του φαγητού (décor, service, plating, food styling) και παίρνουν την απαραίτητη έμπνευση, για την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.