Οικογενειακή Τραγωδία: 30χρονος κυκλοφορούσε γuμνός στον δρόμο με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του

January 24, 2021


Ο 30χρονος κράταγε στα χέρια του, το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περαστικούς.Σύμφωνα με τη dailymail, ο 30χρονος κράταγε στα χέρια του, το κομμένο κε…

...φάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περαστικούς.eval(ez_write_tag([[580,400],'alldaynews_gr-medrectangle-4','ezslot_0',114,'0','0'])); Η υπόθεση έχει σοκάρει την Ουκρανία και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ. Blood-soaked naked man spotted ‘wrapped in intestines carrying his father’s severed head’ while walking...

Ο 30χρονος κράταγε στα χέρια του, το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περαστικούς.

Σύμφωνα με τη dailymail, ο 30χρονος κράταγε στα χέρια του, το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και περαστικούς.

 

Η υπόθεση έχει σοκάρει την Ουκρανία και κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ.

Τρομοκρατημένοι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε και συνέλαβε τον 30χρονο Ντμίτρι Πονομαρένκο γuμνό με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του στα χέρια.

Η αστυνομία βρήκε το ακέφαλο πτώμα του 53χρονου Ιγκόρ Πονομαρένκο στο κρεβάτι του διαμερίσματός του στην Οδησσό. Στην κουζίνα, ανακάλυψαν το τεμαχισμένο σώμα του φίλου της οικογένειας, Αλεξάντρ Ντεμστσένκο, 32 ετών.

Ο 30χρονος δράστης ισχυρίστηκε ότι τους σκότωσε «γιατί έτσι έπρεπε».

Τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για την διπλή δολοφονία που επισύρουν 15ετή κάθειρξη.

πηγή

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.