Προειδοποίηση Άδωνι Γεωργιάδη για τα μαγαζιά: «Πρέπει να προσeξουμε! Είναι κρίμα να πάμε πίσω»

January 24, 2021


Προειδοποίηση Άδωνι Γεωργιάδη για τα μαγαζιά: Την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από τη βόλτα που …

...πραγματοποίησε στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. ‘Απαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα....

Προειδοποίηση Άδωνι Γεωργιάδη για τα μαγαζιά: Την ικανοποίησή του για την τήρηση των μέτρων στην αγορά, αν και ο κόσμος ήταν πολύς, επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από τη βόλτα που πραγματοποίησε στο Μαρούσι και στην Κηφισιά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην Αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. ‘Απαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσeξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω…πάντως η χαρά στην αγορά, σαν Γιορτές!»

“Βόμβα” Άδωνι Γεωργιάδη για το lockdown: “Δεν έχει έρθει η ώρα της εστίασης”

Άδωνις Γεωργιάδης: Με την κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα να βρίσκεται ακόμη σε δύσκολο βαθμό, η άρση του lockdown και των περισσότερων μέτρων φαίνεται να είναι ακόμη μακριά στον χάρτη με αποτέλεσμα να γίνονται αργές κινήσεις. Επίσης ο υπουργός Μάκης Βορίδης μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με το lockdown, την άρση των μέτρων, τα σχολεία αλλά και τι θα γίνει με την εστίαση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το άνοιγμα της εστίασης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το άνοιγμα της αγοράς

Ειδικότερα με δεδομένες τις πρόσφατες αναφορές του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι τα χιονοδρομικά κέντρα εξετάζεται να ανοίξουν άμεσα, εάν η επιδημιολογική εικόνα του κορωνοϊού το επιτρέψει, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας” στο OPEN TV, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την Παρασκευή, που συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι και παίρνουν τις αποφάσεις για την όποια άρση των μέτρων, πρώτα θα συζητηθεί η μέχρι τότε εικόνα από το άνοιγμα της αγοράς.

«Για να αποφύγουμε αναζωπύρωση της πανδημίας του κορωνοϊού, πρέπει τα βήματά μας να είναι προσεκτικά. Θα συνεδριάσουμε για να δούμε την πραγματική εικόνα του πόσο το άνοιγμα της αγοράς θα επηρεάζει την πανδημία και μετά θα συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς, όμως, για το τι προέχει – με δεδομένο ότι η κυβέρνηση αποφάσισε πρώτα να ανοίξουν τα καταστήματα και όχι τα σχολεία – ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι τα χιονοδρομικά κέντρα είναι μια εποχική δραστηριότητα και αυτοί οι άνθρωποι αν δεν δουλέψουν τώρα, δεν θα το κάνουν κάποια άλλη περίοδο.

Αυτό σημαίνει, παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και η κυβέρνηση στο σύνολό της, δεν θέλουν να μιλούν με ημερομηνίες, ότι τα χιονοδρομικά κέντρα, αν δεν ανοίξουν το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν στα τέλη του μήνα, πάντα ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.