Αυτός είναι ο Αλβανός βιαστής της 12χρονης στον Πειραιά

January 24, 2021


Αυτός είναι ο Αλβανός βιαστής της 12χρονης στον Πειραιά

...�ται ότι οδεύει προς την διαλεύκανση του με την καταλυτική συνδρομή της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη.   Ο Ανδριάν Ζέκο 59 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη για τον βιασμό ενός άλλου μικρού παιδιού. Ωστόσο, όταν ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν τα...

Ένα φρικτό έγκλημα με θύμα ένα 12χρονο κοριτσάκι φαίνεται ότι οδεύει προς την διαλεύκανση του με την καταλυτική συνδρομή της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη.
 
Ο Ανδριάν Ζέκο 59 χρόνων με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη για τον βιασμό ενός άλλου μικρού παιδιού.
Ωστόσο, όταν ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, αποκαλύφθηκε η κόλαση που έζησε ένα αγγελούδι στα χέρια ενός κτήνους, όπου αποπειράθηκε να το βιάσει και όταν το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και επιχείρησε να βγει από το σπίτι, το περιέλουσε με νέφτι και το έκαψε ζωντανό!
 
  • Το πρωί της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2011, οι γονείς της 12χρονης Ζενέιντα Σελιμάι με καταγωγή από την Αλβανία, έφυγαν από το σπίτι τους στην οδό Καλλικρατίδα για να πάνε στη δουλειά τους.
Ο παππούς συνόδεψε το μικρότερο αγοράκι της οικογένειας στο σχολείο και η 12χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι. Το κορίτσι είχε παραπονεθεί στους γονείς της ότι ο γείτονας, ο εικονιζόμενος δηλαδή, την κοίταζε περίεργα και αυτή φοβόταν. Τότε ήταν που ο δράστης βρήκε την ευκαιρία, εισέβαλε στο διαμέρισμα με σκοπό να βιάσει το άτυχο κορίτσι.
Το κορίτσι πάλεψε, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του ημίγuμνο και τότε το ο ίδιος για να κρύψει τα ίχνη της κακοποίησης και να κλείσει το στόμα της μικρής, της έβαλε φωτιά με νέφτι και την έκαψε ζωντανή. Ο μπογιατζής δρούσε ανενόχλητος από το 2011.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.