Τραγικό: Κοπέλα χορτοφάγος ανάγκαζε αλεπού να μην τρώει κρέας και η αλεπού παραμορφώθηκε

January 24, 2021


Αλεπού: Γενικά, οι αλεπούδες της Σακχάρας τρώνε τρωκτικά, έντομα, πουλιά, κουνέλια και αυγά. Όμως αυτό δεν ισχύει για αυτή την αλεπού. Εδώ και χρόνια η μπλόγκερ Σόνια Σάε που είναι βίγκαν μεγαλώνει τη…

...ν αλεπού της με χορτοφαγική διατροφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αλεπού να εμφανίσει προβλήματα υγείας. Πρόσφατα, κάποιοι άνθρωποι φρόντισαν να γνωστοποιήσουν της συμπεριφορά αυτής της κοπέλας, την οποία θεωρούν καταχρηστική, και οι χρήστες του διαδικτύου εξαγριώθηκαν. Σύμφωνα...

Αλεπού: Γενικά, οι αλεπούδες της Σακχάρας τρώνε τρωκτικά, έντομα, πουλιά, κουνέλια και αυγά. Όμως αυτό δεν ισχύει για αυτή την αλεπού. Εδώ και χρόνια η μπλόγκερ Σόνια Σάε που είναι βίγκαν μεγαλώνει την αλεπού της με χορτοφαγική διατροφή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η αλεπού να εμφανίσει προβλήματα υγείας.

Πρόσφατα, κάποιοι άνθρωποι φρόντισαν να γνωστοποιήσουν της συμπεριφορά αυτής της κοπέλας, την οποία θεωρούν καταχρηστική, και οι χρήστες του διαδικτύου εξαγριώθηκαν. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η διατροφή των αλεπούδων της Σακχάρας στην άγρια φύση αποτελείται κατά 90% από ζώα και έντομα, ενώ το υπόλοιπο 10% από διάφορα φυτά.

Βέβαια, ακόμα και όταν δεν ζουν στην άγρια φύση χρειάζονται πολλές πρωτεΐνες. Έτσι, αλλάζοντας τελείως την διατροφή της αλεπούς, που είχε ονομάσει Τζουμάντζι, η Σόνια της προκάλεσε πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, αυτές οι αλεπούδες έχουν ανάγκη από ασβέστιο και ταυρίνη. Η τελευταία είναι μια οργανική ένωση που υπάρχει στους ζωικούς ιστούς. Παράλληλα δείτε και άλλη μια ιστορία με την αλεπού που μεγάλωσε με ανθρώπους και νομίζει ότι…

Αλεπού παραμορφώθηκε επειδή κοπέλα χορτοφάγος την ανάγκαζε να μην τρώει κρέας

Παραμορφωμένη αλεπού επειδή δεν έτρωγε κρέας

Χωρίς αυτήν, οι αλεπούδες είναι πολύ πιθανό να εμφανίσουν αναπαραγωγικά και καρδιακά προβλήματα. Η Σάε παραδέχτηκε ότι η Τζουμάντζι είναι σχεδόν τυφλή, έχει σπασμούς και μια σοβαρή δερματική ασθένεια. Ωστόσο, αρνείται ότι η χορτοφαγική διατροφή φταίει για αυτή την κατάσταση.

«Χρησιμοποιούν την λέξη κακοποίηση για να περιγράψουν μια διατροφή που κανένα ζώο δεν χρειάζεται να πεθάνει για χάρη της. Παρά το προφανές οξύμωρο, οποιαδήποτε άλλη μη χορτοφαγική διατροφή περιέχει εξ ορισμού την κακοποίηση», έγραψε η Σόνια στο προφίλ της στο Facebook.

Kάποιοι έχουν ήδη επικοινωνήσει με ομάδες υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων και περιμένουν απάντησή τους. Εδώ και χρόνια η μπλόγκερ Σόνια Σάε μεγαλώνει την αλεπού της με χορτοφαγική διατροφή, επειδή πιστεύει ότι όλα τα ζώα είναι ίσα.

Αλεπού παραμορφώθηκε επειδή χορτοφάγος κοπέλα την ανάγκαζε να μην τρώει κρέας

Αλεπού παραμορφώθηκε επειδή έγινε χορτοφάγος

Αλεπού παραμορφωμένη


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.