Κάμερα κατέγραψε την ημέρα του γάμου κάτι σοκαριστικό – Μόλις δείτε τον καθρέφτη πίσω από το ζευγάρι θα «παγώσετε» (Video)

January 24, 2021


Αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε τον λόγο.
Ο Ντάνιελ Μπουκέρι, ένας τραγουδιστής και στιχουργός α…

...πό την Μελβούρνη, έδωσε ένα εκπληκτικό σόου στον γάμο του αδερφού του το 2015. Μπορεί να έχουμε δει πολλά απρόοπτα κατά τη διάρκεια ενός γάμου, ωστόσο αυτό παρακάτω ήταν τελείως απρόσμενο, ειδικά για το ζευγάρι. Μέχρι σήμερα, η παράστασή του θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος...

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα την ημέρα του γάμου αυτού του ζευγαριού, έκανε τους πάντες να μείνουν άφωνοι. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε τον λόγο.

Ο Ντάνιελ Μπουκέρι, ένας τραγουδιστής και στιχουργός από την Μελβούρνη, έδωσε ένα εκπληκτικό σόου στον γάμο του αδερφού του το 2015. Μπορεί να έχουμε δει πολλά απρόοπτα κατά τη διάρκεια ενός γάμου, ωστόσο αυτό παρακάτω ήταν τελείως απρόσμενο, ειδικά για το ζευγάρι. Μέχρι σήμερα, η παράστασή του θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος λόγος που έχει ακουστεί ποτέ από κουμπάρο:

‘Νιώθω τιμή που είμαι ο κουμπάρος του αδερφού μου και έτσι αποφάσισα να ετοιμάσω μία μικρή έκπληξη για εκείνον και την γυναίκα του για την μέρα του γάμου τους,’ είχε γράψει ο Ντάνιελ στην αρχική του ανάρτηση στο Facebook. Το βίντεο το έχουν δει πάνω από 4 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Υπάρχει καλύτερο και πιο γλυκό δώρο από ένα τραγούδι;

Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του – Άναυδος ο γαμπρός… (Video)

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.