Παγκόσμιος Θρήνος: Πέθανε ο Λάρι Κινγκ

January 24, 2021


Πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ σε ηλικία 87 ετών.Ένας θρύλος της δημοσιογραφίας, ο Λάρι Κινγκ, πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών…Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πιο γνωστός …

...δημοσιογράφος-παρουσιαστής, άφησε την τελευταία του πνοή στο Cedars-Sinai Medical Centre, μετά από μάχη που έγινε τις τελευταίες μέρες με τον κορονοϊό.Την δυσάρεστη αυτή είδηση επιβεβαίωσε η εταιρία Ora Media, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Mε βαθιά θλίψη, η Ora Media ανακοινώνει τον θλιβερό...

Πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ σε ηλικία 87 ετών.

Ένας θρύλος της δημοσιογραφίας, ο Λάρι Κινγκ, πέθανε σήμερα σε ηλικία 87 ετών…

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πιο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής, άφησε την τελευταία του πνοή στο Cedars-Sinai Medical Centre, μετά από μάχη που έγινε τις τελευταίες μέρες με τον κορονοϊό.

Την δυσάρεστη αυτή είδηση επιβεβαίωσε η εταιρία Ora Media, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Mε βαθιά θλίψη, η Ora Media ανακοινώνει τον θλιβερό θάνατο του συνιδρυτή και φίλου, Λάρι Κινγκ. Για 63 χρόνια και σε όλα τα ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά ΜΜΕ υπάρχουν ίσως χιλιάδες συνεντεύξεις του, βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση ως απόδειξη του μοναδικού ταλέντο του ως παρουσιαστής».

Τα προβλήματα υγείας
Ο θρυλικός Αμερικάνος παρουσιαστής για αρκετά χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είχε πάθει καρδιακή προσβολή το 1987, ενώ το 2019 είχε υποστεί ένα σχεδόν θανατηφόρο εγκεφαλικό που τον είχε αφήσει σε καταστολή για αρκετές εβδομάδες. Στις αρχές Ιανουαρίου είχε μπει στο νοσοκομείο, καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ο οργανισμός του, δεν άντεξε την μάχη που έδινε τις τελευταίες μέρες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.