93χρονος: «Δεν φοβάμαι τον ιό. Για σας κάνω το εμβόλιο, για να ζήσετε πάλι ελεύθεροι»

January 24, 2021


Ένα περιστατικό από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Χανίων, μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ένας 93χρονος παππούς πήγε να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και ο διάλογος που είχε με έναν τραυματι…

...οφορέα έγινε αμέσως viral.Το περιστατικό αρχικά δημοσίευσε με ανάρτησή του ο γενικός χειρουργός Μιλτιάδης Καστανάκης, και το αναδημοσίευσε ο Ηλίας Μόσιαλος από το hania.niews:«Ξεκίνημα εμβολιασμών στο Νοσοκομείο μας. Παππούλης 93 Μαΐων προσέρχεται συνοδεία των συγγενών του για να...

Ένα περιστατικό από την Κρήτη και συγκεκριμένα από το Νοσοκομείο Χανίων, μας έκανε να χαμογελάσουμε. Ένας 93χρονος παππούς πήγε να εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και ο διάλογος που είχε με έναν τραυματιοφορέα έγινε αμέσως viral.

Το περιστατικό αρχικά δημοσίευσε με ανάρτησή του ο γενικός χειρουργός Μιλτιάδης Καστανάκης, και το αναδημοσίευσε ο Ηλίας Μόσιαλος από το hania.niews:

«Ξεκίνημα εμβολιασμών στο Νοσοκομείο μας. Παππούλης 93 Μαΐων προσέρχεται συνοδεία των συγγενών του για να εμβολιαστεί. Ο τραυματιοφορέας που τον βοηθάει χαριτολογώντας τον ρωτάει «παππούλη δεν φοβάστε τις ενδεχόμενες παρενέργειες;».

Και ο παππούλης απαντά: «εγώ παιδάκι μου πέρασα δυο παγκόσμιους πολέμους, έναν εμφύλιο, μια χούντα, τι νομίζεις ότι κάνω το εμβόλιο γιατί φοβάμαι έναν βρωμοϊό. Εγώ για σας το κάνω το εμβόλιο, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο 70/100 του πληθυσμού μπας και αποκτήσουμε ανοσία και η επόμενη γενιά από τη δική μου μπορέσει να ζήσει ελεύθερα. Άλλωστε έχουμε πόλεμο λεν οι επιστήμονες. Και μεις στον πόλεμο μάθαμε να βάζουμε τον μπέτη μας μπροστά».

Άναυδος ο τραυματιοφορέας σταμάτησε την πλάκα στον παππούλη και ακόμα σκέφτεται τι του είπε ο σοφός γέροντας. Καλημέρα σας».

Πηγή : mama365.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.