Άγριο κράξιμο στην ανίκανη Σκορδά – «Γιώργο γύρνα γιατί η πρώην σου κοιμάται»

January 23, 2021


Ο Λιάγκας έβαλε φωτογραφία το λογότυπο «Πρωινό» για να υπενθυμίσει στο Instagram  την επιστροφή του τη Δευτέρα. Κάποιοι του ευχήθηκαν καλή αρχή, άλλοι όμως έκραξαν την πρώην του γράφοντας πως η επιστρ…

...οφή του θα δώσει αξία στην εκπομπή.   Πάρτε μια γεύση: «Άντε Γιώργο γιατί κοιμούνται όλοι εκεί με πρώτη πρώτη τη πρώην σου» «Μπράβο Γιώργο γιατί η Σκορδά μόνη της δεν μπορεί» «Τώρα θα το βλέπουμε και πάλι» και δεν τα γράφω ΕΓΩ.   Ο απλός κόσμος που βλέπει και κρίνει.      Το...

Ο Λιάγκας έβαλε φωτογραφία το λογότυπο «Πρωινό» για να υπενθυμίσει στο Instagram  την επιστροφή του τη Δευτέρα. Κάποιοι του ευχήθηκαν καλή αρχή, άλλοι όμως έκραξαν την πρώην του γράφοντας πως η επιστροφή του θα δώσει αξία στην εκπομπή.

 

 

  • Πάρτε μια γεύση: «Άντε Γιώργο γιατί κοιμούνται όλοι εκεί με πρώτη πρώτη τη πρώην σου» «Μπράβο Γιώργο γιατί η Σκορδά μόνη της δεν μπορεί» «Τώρα θα το βλέπουμε και πάλι» και δεν τα γράφω ΕΓΩ.

 

 

Ο απλός κόσμος που βλέπει και κρίνει.

 

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.