Καταστροφή για Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερό Κατσούλη

January 23, 2021


Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες με τα δίδυμα, Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή φαίνεται πως έχει στοιχίσει αρκετά στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η οποία δεν μπορεί να «σηκωθεί»…

από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Τα δύο αδέρφια αποκάλυψαν live στην εκπομπή πως έχουν συνευρεθεί με την ίδια κοπέλα, η οποία νόμιζε πως ο ένας είναι ο άλλος. Το περιστατικό αυτό... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr! Το διαβάσαμε εδώ

Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες με τα δίδυμα, Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή φαίνεται πως έχει στοιχίσει αρκετά στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», η οποία δεν μπορεί να «σηκωθεί» από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.

Τα δύο αδέρφια αποκάλυψαν live στην εκπομπή πως έχουν συνευρεθεί με την ίδια κοπέλα, η οποία νόμιζε πως ο ένας είναι ο άλλος. Το περιστατικό αυτό… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.