Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω φάει από σκουπίδια δυο τρεις φορές! Κάτι σάπιες μπανάνες…»

January 23, 2021


Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την εμπειρία της στο Survivor 4 και μετά τις δηλώσεις της, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έκανε μια αποκάλυψη για την πείνα που βίωσε και ο ίδιος στο ριάλι…

...τι και τι έχει φάει από τα σκουπίδια.«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί, πάντως, ρύζι εγώ που έψαχνα σε όλα την παραλία δεν βρήκα. Μόνο αυτές τις πατάτες. Βρήκαμε, όμως, ρύζι στα αποφάγια μετά από παιχνίδι που έτρωγαν στο συνεργείο και εμείς ψάχναμε μήπως βρούμε τίποτα. Ψάχναμε στα αποφάγια,...

Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για την εμπειρία της στο Survivor 4 και μετά τις δηλώσεις της, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έκανε μια αποκάλυψη για την πείνα που βίωσε και ο ίδιος στο ριάλιτι και τι έχει φάει από τα σκουπίδια.

«Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί, πάντως, ρύζι εγώ που έψαχνα σε όλα την παραλία δεν βρήκα. Μόνο αυτές τις πατάτες. Βρήκαμε, όμως, ρύζι στα αποφάγια μετά από παιχνίδι που έτρωγαν στο συνεργείο και εμείς ψάχναμε μήπως βρούμε τίποτα. Ψάχναμε στα αποφάγια, αυτό σας λέω μόνο», ανέφερε η ηθοποιός, ενώ στην συνέχεια “άδειασε” τον Περικλή Κονδυλάτο.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα φαγητά που έτρωγε από τα σκουπίδια

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor 4

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη, σχολιάστηκαν στον αέρα της εκπομπής με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να αποκαλύπτει, ότι και αυτός έκανε το ίδιο, όταν βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

«Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Έχω φάει από σκουπίδια πάρα πολλές φορές. Βασικά δυο τρεις φορές. Έχω φάει κάτι σάπιες μπανάνες, μαύρες. Η πείνα είναι τόση μεγάλη, που εκείνη την στιγμή δεν υπολογίζεις τίποτα. Να σου λέει η Αγγελική Λάμπρη, που είναι γυναίκα ώριμη, έχει κάνει την καριέρα της, ότι έψαχνε σκουπίδια για να φάει, φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η πείνα εκεί. Το μυαλό σου το έχεις στο το τι θα βρεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.