Κορωνοϊός: Ποιο lockdown; Κοσμοπλημμύρα στους δρόμους σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη – Ουρές και συνωστισμός στα καταστήματα (Video)

January 23, 2021


Κορωνοϊός: Ποιο lockdown; Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στις αγορές των περιφερειακών πόλεων.
Πολίτες κάνουν από το πρωί του Σαββάτου τα …

...ψώνια τους στα καταστήματα μετά και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου από την πολιτεία. Φορώντας μεν μάσκες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, οι καταναλωτές βγήκαν μαζικά το πρωί του Σαββάτου στην αγορά με τον κίνδυνο να υπάρξει νέα αύξηση των κρουσμάτων...

Κορωνοϊός: Ποιο lockdown; Αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στις αγορές των περιφερειακών πόλεων.

Πολίτες κάνουν από το πρωί του Σαββάτου τα ψώνια τους στα καταστήματα μετά και το άνοιγμα του λιανικού εμπορίου από την πολιτεία. Φορώντας μεν μάσκες, αλλά σε πολλές περιπτώσεις χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις, οι καταναλωτές βγήκαν μαζικά το πρωί του Σαββάτου στην αγορά με τον κίνδυνο να υπάρξει νέα αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού να είναι ορατός, ενώ καμπανάκι για νέο lockdown χτύπησε Έλληνας λοιμωξιλόγος.

Μάλιστα, σε κάποια καταστήματα, οι ουρές είναι μεγάλες και υπάρχει διαρκής αστυνομική παρουσία για ελέγχους τήρησης των μέτρων, ενώ μέλη της δημοτικής αστυνομίας προειδοποιούν τους καταναλωτές με ηχητικά μηνύματα για τις αποστάσεις και τις μάσκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.