Survivor 4 spoiler: Πότε αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη;

January 23, 2021


Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor 4, καθώς ενώ είναι η πιο αργή παίκτρια από τις κοπέλες, βγήκε η πιο δημοφιλής στο συμβούλιο του νησιού. Το γεγονός αυτό όμως, έφερε πολλές αντιδρ…

...άσεις από τα social media με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο ριάλιτι. Οι αλλαγές μάλιστα αυτές, θα φέρουν και την αποχώρηση της.Συγκεκριμένα, μετά το σάλο που ξέσπασε με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Την ψήφισε η Ανθή), η παραγωγή αλλάζει τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού....

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor 4, καθώς ενώ είναι η πιο αργή παίκτρια από τις κοπέλες, βγήκε η πιο δημοφιλής στο συμβούλιο του νησιού. Το γεγονός αυτό όμως, έφερε πολλές αντιδράσεις από τα social media με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στο ριάλιτι. Οι αλλαγές μάλιστα αυτές, θα φέρουν και την αποχώρηση της.

Συγκεκριμένα, μετά το σάλο που ξέσπασε με την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι (Την ψήφισε η Ανθή), η παραγωγή αλλάζει τον τρόπο ψηφοφορίας του κοινού. Όπως φαίνεται από την νέα εβδομάδα, το κοινό θα ψηφίζει ποιος θέλει να φύγει και όχι τον πιο δημοφιλή.

Survivor 4 spoiler αποχωρεί Ανθή Σαλαγκούδη

Για αυτό λοιπόν, νέο spoiler θέλει την Ανθή Σαλαγκούδη να μας λέει «αντίο» από την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς σίγουρα η Κόκκινη ομάδα αν χάσει και αυτές τις ασυλίες θα αναγκαστεί να την ψηφίσει, αφού είναι η πιο αργή συγκριτικά με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Αν ωστόσο, οι Κόκκινοι κάνουν την ανατροπή και κερδίσουν – αφού θα μπει και μια νέα παίκτρια στην ομάδα τους – θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Survivor 4: Με διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο βγήκε πρώτη η Ανθή Σαλαγκούδη

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα, Παρασκευή 22/1, στην εκπομπή Ευτυχείτε η Ανθή Σαλαγκούδη όχι απλά βγήκε πρώτη στην προτίμηση των τηλεθεατών χωρίς να ξέρει κανείς πως συνέβη αυτό αλλά και με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο παίκτη.

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία, όπως ανακοίνωσε και ο ΣΚΑΙ εκτός από το ίδιο το κανάλι. Τα ποσοστά 100 και 200 ειπώθηκαν τυχαία στο ρεπορτάζ που θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.