Μαίρη Μηλιαρέση: «Μου φάγανε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια γιατί δεν είχα λεφτά»

January 23, 2021


Το πρωί της Παρασκευής, η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε στο πως έχασε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια της.Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκ…

...ε για το πως το παιχνίδι κατέληξε στον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τις σχέσεις που είχε με το Mega μετά το Ρουκ Ζουκ. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη ανάρτηση για την επιστροφή...

Το πρωί της Παρασκευής, η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην κάμερα του Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και αναφέρθηκε στο πως έχασε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε για το πως το παιχνίδι κατέληξε στον ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τις σχέσεις που είχε με το Mega μετά το Ρουκ Ζουκ.

Μαίρη Μηλιαρέση ρουκ ζουκ

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε: «Μου φάγανε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια, γιατί τότε προσπαθούσα να πάρα τα δικαιώματα, αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω από την τσέπη μου τα λεφτά για να κλειδώσω τα δικαιώματα κι έτσι τα πήρε η Ζέτα με τον ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Μου πρότειναν να κάνω το Πρωινό στο Mega, αλλά εγώ τότε είχα το μωρό και τότε πήγε η Βόσσου με την Πανοπούλου. Μετά μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου.

Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει «Μαίρη έχεις ακόμα μία ευκαιρία». Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με την Μαρία και τον Φώτη. Από τότε είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα». Δείτε εδώ στο μεταξύ και την νέα δημιουργική ασχολία της Μαίρης Μηλιαρέση!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.