Survivor 4: Απίστευτο «άδειασμα» στην Μαριπόζα – «Δεν είναι cheerleader, 20 δευτερόλεπτα είχε χορέψει»

January 22, 2021


Η Έλενα Μαριπόζα έχει δηλώσει influencer και cheerleader στο Survivor, και όσο ιδανικός κι αν ακούγεται αυτός ο συνδυασμός φαίνεται πως δεν είναι αληθινός, αφού οι προπονήτριες της ομάδας του ΠΑΟΚ απο…

...κάλυψαν πως δεν θα πρέπει να θεωρείται μαζορέτα, αφού έχει χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα.Οι δύο προπονήτριες των Volcanoz Cheerleaders, ξεκαθάρισαν πως η Έλενα ήταν στην ομάδα όταν ήταν 16 χρονών και δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να χορέψει σε αγώνα. Για τον λόγο αυτό...

Η Έλενα Μαριπόζα έχει δηλώσει influencer και cheerleader στο Survivor, και όσο ιδανικός κι αν ακούγεται αυτός ο συνδυασμός φαίνεται πως δεν είναι αληθινός, αφού οι προπονήτριες της ομάδας του ΠΑΟΚ αποκάλυψαν πως δεν θα πρέπει να θεωρείται μαζορέτα, αφού έχει χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα.

Οι δύο προπονήτριες των Volcanoz Cheerleaders, ξεκαθάρισαν πως η Έλενα ήταν στην ομάδα όταν ήταν 16 χρονών και δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να χορέψει σε αγώνα. Για τον λόγο αυτό θεωρούν λάθος ότι δήλωσε cheerleader στο Survivor.

Μαριπόζα Survivor

Μάλιστα ξεκαθάρισαν πως τα κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα, τσαντίστηκαν μόλις το άκουσαν. Θυμίζουμε βέβαια πως η Έλενα Μαριπόζα ήταν σε σχέση με τον μπασκετμπολίστα, Όμπι Τρότερ.

«Η Έλενα ήταν στην ομάδα το 2013 όταν ήταν 16 χρονών, αλλά δεν ήταν στον ΠΑΟΚ, θα ήταν άδικο για τα κορίτσια να λέμε κοπέλες ότι ήταν στην έτσι. Τσαντίστηκαν τα κορίτσια όταν το άκουσαν. Δεν μου έκανε η ηλικία της, ήταν ανώριμη σαν χορεύτρια ακόμη. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες απλά όταν δηλώνεις κάτι να μπορείς και να το υποστηρίξεις», είπαν μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.