Ραμόνα Βλαντή για Survivor 4: «Ο Περικλής είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

January 22, 2021


Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor 4, αλλά και στον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος όπως είπε, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχ…

...ει γνωρίσει.Η νικήτρια του My Style Rocks δεν χαρίστηκε σε κανέναν και έκανε πολύ αυστηρές δηλώσεις τόσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή που μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρό» της ήταν η Έλενα Μαριπόζα. ...

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor 4, αλλά και στον καλό της φίλο, Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος όπως είπε, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

Η νικήτρια του My Style Rocks δεν χαρίστηκε σε κανέναν και έκανε πολύ αυστηρές δηλώσεις τόσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτή που μπήκε για τα καλά στο «στόχαστρό» της ήταν η Έλενα Μαριπόζα.

Την ίδια στιγμή, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε για τη συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως η παραγωγή του κάνει ερωτήσεις ώστε να μιλάει ανοιχτά για τους συμπαίκτες του, ενώ έχει ήδη ακουστεί ότι η παραγωγή του έχει πει να το «παίζει» κακός.

«Κάθε χρόνο δέχομαι πρόταση από το Survivor. Δε θεωρώ πως οι Διάσημοι αδίκησαν την Κάτια, εγώ αν ήμουν εκεί θα έκανα πολύ μεγάλο θέμα για το ρύζι. Δε θα την ψήφιζα ποτέ γιατί ήταν δυνατή παίκτρια. Περίμενα να φύγει η Ανθή, επίτρεψέ μου να μην πιστεύω ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Ο Περικλής δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο Survivor. Η παραγωγή κατάλαβε ότι τα λέει έξω από τα δόντια και έτσι του κάνει ερωτήσεις για να τον «τσιγκλάει». Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ριάλιτι, αυτό έκαναν και στην Κάτια στο GNTM. Με τον Περικλή είμαστε σαν οικογένεια, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Ραμόνα Βλαντή Κονδυλάτος Survivor

Η Μαριπόζα πουλάει κάτι πανιά κινέζικα που τα λέει ρούχα. Δεν ξέρω γιατί αυτές οι κοπέλες έχουν τόσο μεγάλο κοινό. Είναι instagrammer ημίγuμνη με αυτά τα κινέζικα που αν περνάς μπροστά από τη φωτιά γίνεσαι φλαμπέ. Δεν έχει παιδεία, δεν περίμενα να μιλήσει σωστά. Δίνει λάθος πρότυπο όπως όλες αυτές οι τσίτσιδες», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.