Η Μπεκατώρου περιγράφει on camea καρέ καρέ τον βιασμό της προκαλώντας σοκ (video)

January 22, 2021


H Σοφία Μπεκατώρου περιέγραψε καρέ καρέ τον βιασμό της στην κάμερα της εκπομπής «Live News». Όπως διηγήθηκε, την πρώτη χρονιά που διεκδίκησε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς το 1998 τα στελέχη …

...της Ομοσπονδίας ήταν πολύ αρνητικά μαζί της. «Μέχρι που μας επιτέθηκαν. Ένας όμως ήταν πιο φιλικός» είπε, χωρίς βεβαίως να υποψιαστεί τι ήθελε αυτός ο άνδρας από εκείνην.«Την τελευταία μέρα των αγώνων στην Ισπανία, αποφασίσαμε να βγούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Εμείς με τον...

H Σοφία Μπεκατώρου περιέγραψε καρέ καρέ τον βιασμό της στην κάμερα της εκπομπής «Live News».

 

Όπως διηγήθηκε, την πρώτη χρονιά που διεκδίκησε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς το 1998 τα στελέχη της Ομοσπονδίας ήταν πολύ αρνητικά μαζί της. «Μέχρι που μας επιτέθηκαν. Ένας όμως ήταν πιο φιλικός» είπε, χωρίς βεβαίως να υποψιαστεί τι ήθελε αυτός ο άνδρας από εκείνην.

«Την τελευταία μέρα των αγώνων στην Ισπανία, αποφασίσαμε να βγούμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Εμείς με τον παράγοντα μείναμε τελευταίοι. Γυρνώντας στο ξενοδοχείο με φίλησε. Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Απομακρύνθηκα. Περπατήσαμε μέχρι το ξενοδοχείο σε διαφορετικά πεζοδρόμιο.

 

 

 

Μπήκαμε στο ασανσέρ. Εγώ έμενα έναν όροφο πιο πάνω. Στον δικό του όροφο μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του» διηγείται.

 

Η Σοφία τον ακολούθησε στο δωμάτιό του: «Του λέω δεν θέλω. Προσπάθησα να του δείξω ότι δεν υπάρχει συναίνεση. Όταν τελείωσε συνειδητοποίησα ότι με είχε βιάσει. Τελικά είχα γίνει θύμα. Ένιωθα τόσο βρώμικη, ήθελα να βγάλω τη σάρκα από πάνω μου. Ένιωθα τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν έβαλα τις φωνές. Στην Αθήνα όσο συνειδητοποιούσα τι είχε γίνει τόσο ένιωθα πιο άσχημα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.