Survivor All Star: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στο πλευρό του – Αυτή είναι η σύντροφος του Μάριου Πρίαμου

January 21, 2023


Ένα μικρό… σκάνδαλο έχει γίνει γνωστό για το Survivor All Star, με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να «πιάνονται στα πράσα», προκαλώντας και την έντονη αντίδραση του Μπο.Όπως είδαμε στο trailer, οι δυο τους απομονώθηκαν στην ζούγκλα σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα και ξεκίνησαν να φιλιούνται μέχρι που συνειδητοποίησαν πως τους τραβάει η κάμερα. Όπως όμως θα αποκαλυφθεί στην συνέχεια από …

...τον Γιώργο Λιανό, αυτό δεν έγινε μόνο μια φορά, αφού συνέχεια χάνονται στο δάσος για να έρχονται κοντά χωρίς να τους βλέπει κανείς.Ο Μπο έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την απιστία της Καρολίνας, δηλώνοντας πως δεν είναι πλέον μαζί μετά από αυτό που είδε, ενώ...

Ένα μικρό… σκάνδαλο έχει γίνει γνωστό για το Survivor All Star, με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να «πιάνονται στα πράσα», προκαλώντας και την έντονη αντίδραση του Μπο.

Όπως είδαμε στο trailer, οι δυο τους απομονώθηκαν στην ζούγκλα σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα και ξεκίνησαν να φιλιούνται μέχρι που συνειδητοποίησαν πως τους τραβάει η κάμερα. Όπως όμως θα αποκαλυφθεί στην συνέχεια από τον Γιώργο Λιανό, αυτό δεν έγινε μόνο μια φορά, αφού συνέχεια χάνονται στο δάσος για να έρχονται κοντά χωρίς να τους βλέπει κανείς.

Ο Μπο έχει ήδη κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την απιστία της Καρολίνας, δηλώνοντας πως δεν είναι πλέον μαζί μετά από αυτό που είδε, ενώ νιώθει προδομένος από πλευράς της. Προδομένος όμως νιώθει και από τον Μάριο Πρίαμο με τον οποίο ήταν φίλοι και επειδή γνώριζε πως είναι μαζί, θα την πρόσεχε μέσα στο παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.