«Η κουμπάρα μου, μου έκανε ο,τι χειρότερο μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, είναι μεγάλη κouφάλα»

January 21, 2023


Η κουμπάρα είναι η πέτρα του σκανδάλου σ’ ένα νιόπαντρο ζευγάρι, αφού όπως εξομολογείται ο άντρας, τον παρέσυρε και εδώ και τρεις μήνες διατηρεί εξωσυζυγική σχέση μαζί της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.“Γεια σας. Έχω φάει καψούρα εδώ και καιρό με τη κουμπάρα μου. Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα ήμασταν καλεσμένοι με τη γυναίκα μου στο σπίτι της.Είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα. Αφο…

...ύ φάγαμε και ήπιαμε, κάποια στιγμή ήρθαμε στο κέφι και η κουμπάρα έβαλε ένα ζεϊμπέκικο για να το χορέψει.Αυτή όμως, την ώρα που χόρευε (ήταν και μεθυσμένη), άρχισε να με κοιτάει και να μου κλείνει για μια στιγμή το μάτι. Εγώ έκανα πως πηγαίνω….. στην τουαλέτα και μετά απο 1 λεπτό...

Η κουμπάρα είναι η πέτρα του σκανδάλου σ’ ένα νιόπαντρο ζευγάρι, αφού όπως εξομολογείται ο άντρας, τον παρέσυρε και εδώ και τρεις μήνες διατηρεί εξωσυζυγική σχέση μαζί της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε αδιέξοδο.

“Γεια σας. Έχω φάει καψούρα εδώ και καιρό με τη κουμπάρα μου. Όλα ξεκίνησαν όταν τα Χριστούγεννα ήμασταν καλεσμένοι με τη γυναίκα μου στο σπίτι της.

Είχαμε μαζευτεί καμιά δεκαριά άτομα. Αφού φάγαμε και ήπιαμε, κάποια στιγμή ήρθαμε στο κέφι και η κουμπάρα έβαλε ένα ζεϊμπέκικο για να το χορέψει.

Αυτή όμως, την ώρα που χόρευε (ήταν και μεθυσμένη), άρχισε να με κοιτάει και να μου κλείνει για μια στιγμή το μάτι. Εγώ έκανα πως πηγαίνω….. στην τουαλέτα και μετά απο 1 λεπτό με ακολούθησε.

Έτσι φτιαγμένοι που ήμασταν και οι δύο, την άρπαξα και της έδωσα ένα φιλί χωρίς ευτυχώς να μας πάρει κανένας χαμπάρι.

Την άλλη μέρα μας έκανε επίσκεψη στο σπίτι με την πρόφαση οτι ήθελε να πιει καφέ με τη γυναίκα μου.

Πως η κουμπάρα μπήκε ανάμεσα στο νιόπαντρο ζευγάρι

Εγώ βιαζόμουν γιατί ήθελα να πάω στην τράπεζα για μια δουλειά, μιας και είχα άδεια εκείνη τη μέρα και εκείνη τη στιγμή, με ένα πιεστικό τρόπο προσπαθούσε να με πείσει να καθίσω μαζί τους. Τελικά έφυγα και αμέσως μετά μου έστειλε μήνυμα και μου ζητούσε να βρω μία δικαιολογία για να πάω απο το σπίτι της το απόγευμα. Τελικά τα κατάφερα, αφού είπα στη γυναίκα μου οτι έχω κανονίσει για καφέ με τον κολλητό μου και ότι θα έχω γυρίσει μέχρι τις 9 το βράδυ.

Αφού πήγα στη κουμπάρα, μου έβαλε ένα ποτάκι και τότε άρχισε να μου λέει οτι με γούσταρε από την πρώτη στιγμή που με είδε και οτι ήταν λάθος μου που παντρεύτηκα.

Ποτό στο ποτό βρεθήκαμε ξαφνικά να κάνουμε φικι φικι για ώρες.

Αυτό γίνεται περίπου τρεις μήνες τώρα και η γυναίκα μου δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Εδώ όμως είναι τα δύσκολα, αφού εγώ την έχω καψουρευτεί τη κουμπάρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Και το χειρότερο, είμαστε 6 μήνες παντρεμένοι με τη γυναίκα μου.

Αν μπορεί κάποιος θα ήθελα κάποια συμβουλή που να με βοηθήσει, τι να κάνω;”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.