Ο Γιώργος Κατσαούνης “σπάει” την σιωπή του για το περιστατικό με την 16χρονη: “Περίπου στις 12:30 τη νύχτα…”

January 21, 2022


Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Γιώργο Κατσαούνη των Μαχητών του Survivor 5, με πληροφορίες να θέλουν μέχρι και τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη.Ο ίδιος επικ…

...οινώνησε με τους δικηγόρους του για το θέμα και εξήγησε τι συνέβη, δίνοντας πάντα τη δική του οπτική για το περιστατικό. «Ο πελάτης μου δεν προέβη σε κάποια πρόταση ή χειρονομία προς τη 16χρονη. Δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό. Επικοινώνησα με τον πελάτη μου και αρνείται...

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από τον Γιώργο Κατσαούνη των Μαχητών του Survivor 5, με πληροφορίες να θέλουν μέχρι και τον εισαγγελέα να ασκεί ποινική δίωξη.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τους δικηγόρους του για το θέμα και εξήγησε τι συνέβη, δίνοντας πάντα τη δική του οπτική για το περιστατικό.

«Ο πελάτης μου δεν προέβη σε κάποια πρόταση ή χειρονομία προς τη 16χρονη. Δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό. Επικοινώνησα με τον πελάτη μου και αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει η 16χρονη».

Η επικοινωνία του Κατσαούνη με Ελλάδα μετά τον σάλο

Όπως ωστόσο αναφέρει στο GRTimes η δικηγόρος του, «η συνάντηση όντως έλαβε χώρα, αλλά δεν έγιναν όσα καταγγέλλονται. Ο εντολέας μου, προπονούνταν παραπλεύρως της πλατείας της πόλεως, περίπου στις 12:30 τη νύχτα. Εκεί, ήταν μία παρέα παιδιών, η οποία χρονομετρούσε την προπόνησή του. Σε αυτή, βρίσκονταν και η μηνύτρια».

Γιώργος Κατσαούνης Survivor

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησής του, ο 27χρονος, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής του, ζήτησε από την παρέα των παιδιών να τον «πατήσουν». «Εκείνη που προσφέρθηκε, ήταν η μηνύτρια», όπως μεταφέρει η κ. Αγγελακοπούλου. Στη συνέχεια, όπως περιγράφει η ίδια, «πήγαν λίγο πιο εκεί, σε ένα παγκάκι. Εκείνη, όπως του ασκούσε τις πιέσεις στο στέρνο, τον αγκάλιασε. Αυτός σηκώθηκε γιατί δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ενώ η ίδια παρέμεινε πάνω του. Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης τη μετέφερε στην παρέα της. Όλα τα παιδιά είδαν το περιστατικό και δεν ήταν κάτι μη αποδεκτό».

Κατόπιν, όπως περιγράφει η κ. Αγγελακοπούλου, «η κοπέλα έφυγε, ενώ ο εντολέας μου παρέμεινε στο σημείο. Στο μεταξύ, δεν της έκανε καμία πρόταση, καμία χειρονομία και γενικότερα δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό».

Η ιστορία του παίκτη

Γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος! Αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί. Δυνατός και συμπαθής ο Γιώργος Κατσαούνης του Survivor.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 – ανατροπή: Ήταν να μπει αλλά τελικά… ΔΕΝ!

Αποκλειστικό – Survivor 5: Εξερράγη ο Απόστολος Ρουβάς πίσω από τις κάμερες! Τι συνέβη μετά το συμβούλιο του νησιού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.