Survivor 5 – ανατροπή: Ήταν να μπει αλλά τελικά… ΔΕΝ!

January 21, 2022


Και ενώ όλοι περιμένουν πως και πως την είσοδο της στο Survivor 5 το Youweekly.gr σας έχει την είδηση βόμβα! Μην περιμένετε να δείτε το μοντέλο στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστ…

...ημα! Ναι μεν επαφές ανάμεσα σε αυτήν και την παραγωγή έχουν γίνει όμως και οι δύο πλευρές φαίνονται να σκέφτονται και να ξανασκέφτονται το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ...

Και ενώ όλοι περιμένουν πως και πως την είσοδο της στο Survivor 5 το Youweekly.gr σας έχει την είδηση βόμβα! Μην περιμένετε να δείτε το μοντέλο στον Άγιο Δομίνικο, τουλάχιστον σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Ναι μεν επαφές ανάμεσα σε αυτήν και την παραγωγή έχουν γίνει όμως και οι δύο πλευρές φαίνονται να σκέφτονται και να ξανασκέφτονται το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους.

Από την μια… διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Κάθε βράδυ έκλαιγα…Ήθελα να φύγω για λόγους ψυχολογικούς» – Η αποκάλυψη της Σταματοπούλου

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Εκτός Survivor ο Κατσαούνης – Η απόφαση του εισαγγελέα για την παρενόχληση σε 16χρονη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.