Τζένη Μπότση: Το ζεστό σπίτι, το σαλόνι γεμάτο παιχνίδια, η μπεζ κουζίνα και το παραμυθένιο δωμάτιο της Αλίκης

January 21, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

(adsbyg…

... Την ηθοποιό την παρακολουθούμε τηλεοπτικά την φετινή σεζόν μέσα από την κωμική σειρά του Mega «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα».Ωστόσο όταν η Τζένη Μπότση δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα της.Μάλιστα...


Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.


Την ηθοποιό την παρακολουθούμε τηλεοπτικά την φετινή σεζόν μέσα από την κωμική σειρά του Mega «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα».

Ωστόσο όταν η Τζένη Μπότση δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα της.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένη Μπότση έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της όπου χαλαρώνει με την οικογένεια της.

Όπως είδαμε το σπίτι της ηθοποιού είναι αρκετά εντυπωσιακό, με minimal στοιχεία ενώ στους περισσότερους χώρους κυριαρχεί το μπεζ και το λευκό.

Ιδιαίτερα όμορφο είναι το παιδικό δωμάτιο της μικρής Αλίκης, όπου εκεί Τζένη Μπότση και Αλίκη παίζουν, διαβάζουν παραμύθια και περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Δείτε το όμορφο σπίτι της




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.