Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής: Εκτός Survivor ο Κατσαούνης

January 21, 2022


O αγρότης του Survivor 5, Γιώργος Κατσαούνης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, φέρεται να κατηγορείται από 16χρονο κορίτσι για συγκεκριμένο αδίκημα, για το οποίο τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.H κ…

...υρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις...

O αγρότης του Survivor 5, Γιώργος Κατσαούνης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, φέρεται να κατηγορείται από 16χρονο κορίτσι για συγκεκριμένο αδίκημα, για το οποίο τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Νέα εξέλιξη με την υπόθεση του Γιώργου Κατσαούνη

Το βράδυ της Πέμπτης 20/1 σύμφωνα με πληροφορίες του πρώτου θέματος ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας άσκησε ποινική δίωξη στον παίκτη του ριάλιτι.

Ο όρος ποινική δίωξη ή ποινική αγωγή χαρακτηρίζει τη δίωξη που ασκείται αποκλειστικά κατά προσώπων που έχουν διαπράξει αξιόποινη πράξη. Τη διαδικασία, καθώς και τα θεσμοθετημένα όργανα που έχουν το δικαίωμα της άσκησης ποινικής δίωξης προβλέπει το σύστημα Ποινικής Δικονομίας που ακολουθεί η κάθε χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.