Ανατροπή από τον Σάκη Αρναούτογλου: «Χιονοθυέλλες και χιόνι έως 40-50 εκατοστά – Επικίνδυνα φαινόμενα μέχρι…»

January 21, 2022


Ο Σάκης Αρναούτογλου έφερε μια μικρή ανατροπή στην πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως οι χιονοπτώσεις και οι σκληρές συνθήκες δε θα μας εγκαταλείψουν για αρκετές μέρες ακόμη, διαρ…

...κώντας ίσως και έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με τον Θοδωρή Κολυδά να αναφέρει πως ήδη τα φαινόμενα μας επηρεάζουν.Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, αύριο (22/1) οι χιονοπτώσεις θα είναι περισσότερο παροδικές, επηρεάζοντας από τα βόρεια μέχρι την Πελοπόννησο και «ακουμπώντας»...

Ο Σάκης Αρναούτογλου έφερε μια μικρή ανατροπή στην πρόγνωση του καιρού των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως οι χιονοπτώσεις και οι σκληρές συνθήκες δε θα μας εγκαταλείψουν για αρκετές μέρες ακόμη, διαρκώντας ίσως και έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με τον Θοδωρή Κολυδά να αναφέρει πως ήδη τα φαινόμενα μας επηρεάζουν.

Σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγο, αύριο (22/1) οι χιονοπτώσεις θα είναι περισσότερο παροδικές, επηρεάζοντας από τα βόρεια μέχρι την Πελοπόννησο και «ακουμπώντας» την Αττική με ισχυρούς ανέμους, χιονίζοντας έως και κάτω από τα 100 μέτρα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από το -10 στους 15 βαθμούς.

Χιόνια παντού…

Τα φαινόμενα θα μεταφερθούν προς το Αιγαίο μέχρι την Κυριακή (23/1) σε έναν… ιδιαίτερο προγνωστικό χάρτη, ενώ τη Δευτέρα (24/1) ο καιρός θα παρουσιάσει υποτροπή με μεγαλύτερη ένταση στις χιονοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν μεγάλο μέρος της χώρας, από τα βόρεια έως και την Κρήτη, φτάνοντας ασφαλώς και στην Αττική, με περιοχές μάλιστα να έχουν 40-50 εκατοστά χιονιού. Το τσουχτερό κρύο δεν αποκλείεται, επίσης, να διαρκέσει έως και την άλλη Παρασκευή (28/1).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.