Survivor 5: Μίλησε με Ελλάδα ο Κατσαούνης – Φεύγει οριστικά από το ριάλιτι

January 21, 2022


Ο Γιώργος Κατσούνης φαίνεται πως παίρνει το δρόμο για την Ελλάδα, με τον παίκτη του Survivor 5 να απαντά στην καταγγελία της 16χρονης κοπέλας για παρενόχληση μέσω της δικηγόρου του, επικοινωνώντας μάλ…

...ιστα μαζί της.«Ο πελάτης μου δεν προέβη σε κάποια πρόταση ή χειρονομία προς τη 16χρονη. Δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό». Με αυτά τα λόγια, η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό Survivor, περιγράφει στο GRTimes όσα ισχυρίζεται...

Ο Γιώργος Κατσούνης φαίνεται πως παίρνει το δρόμο για την Ελλάδα, με τον παίκτη του Survivor 5 να απαντά στην καταγγελία της 16χρονης κοπέλας για παρενόχληση μέσω της δικηγόρου του, επικοινωνώντας μάλιστα μαζί της.

«Ο πελάτης μου δεν προέβη σε κάποια πρόταση ή χειρονομία προς τη 16χρονη. Δεν έδειξε κάτι μη αποδεκτό». Με αυτά τα λόγια, η Ιουλία Αγγελακοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό Survivor, περιγράφει στο GRTimes όσα ισχυρίζεται ο εντολέας της έπειτα από τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από 16χρονη μαθήτρια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.