Βιασμός ανήλικης από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο – Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης (photos)

January 21, 2022


Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιερέα που λειτουργούσε σε ναό των Κάτω Πατησίων, όπου και φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι.Το άτυχο παιδί γν…

...ώρισε τον 37χρονο στο κατηχητικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έβρισκε την ευκαιρία να το απομονώνει και να ασελγεί σε βάρος του. Οι επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης διήρκεσαν για περίπου έξι μήνες, από τα τέλη του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Το κορίτσι σήμερα είναι 17...

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του ιερέα που λειτουργούσε σε ναό των Κάτω Πατησίων, όπου και φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι.

Το άτυχο παιδί γνώρισε τον 37χρονο στο κατηχητικό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έβρισκε την ευκαιρία να το απομονώνει και να ασελγεί σε βάρος του. Οι επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης διήρκεσαν για περίπου έξι μήνες, από τα τέλη του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Το κορίτσι σήμερα είναι 17 ετών και τότε ήταν 15.

Ο 37χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών και υπήρξε πνευματικός του κοριτσιού. Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, με τους βιασμούς να φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του ιερού ναού.

βιαστησ-ιερεασ

Το τέλος της δράσης του ήρθε όταν κάποια στιγμή ήταν εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, με αποκορύφωμα μία ημέρα που λιποθύμησε από φόβο όταν αντίκρισε τον ίδιο, με τους γονείς και συγγενείς να αρχίζουν να το ρωτούν τι συμβαίνει, γιατί είναι φοβισμένο, μέχρι που μίλησε και αποκάλυψε τα πάντα.

Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης

Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ιερέας είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την ιερατική του δράση.

βιαστησ-ιερεασ

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Να βρω το δίκιο μου!» – Η δήλωση της 24χρονης Γεωργίας πριν τη νέα κατάθεση

Σε σύντομες δηλώσεις προχώρησε η 24χρονη Γεωργία, η οποία έχει καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, πριν καταθέσει στα δικαστήρια της πόλης. Παράληλα, διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στα σπίτια των 4 εμπλεκόμενων και για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ», τόνισε η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει συγκινήσει με το θάρρος της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.