Τανάγρα: Συγκινητική ανάρτηση Μητσοτάκη – «Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά»

January 21, 2022


Τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόσωπο ενός χειριστή των Rafale αναγνωρίζει μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Τανάγρα κατά την τ…

...ελετή υποδοχής των σύγχρονων γαλλικών μαχητικών που πλέον εντάσσονται στην Πολεμική Αεροπορία.Ο πρωθυπουργός ανέβασε τη φωτογραφία ενός πιλότου με τα δυο μικρά παιδιά του μπροστά από ένα Rafale γράφοντας τα εξής: “Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι...

Τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόσωπο ενός χειριστή των Rafale αναγνωρίζει μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Τανάγρα κατά την τελετή υποδοχής των σύγχρονων γαλλικών μαχητικών που πλέον εντάσσονται στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε τη φωτογραφία ενός πιλότου με τα δυο μικρά παιδιά του μπροστά από ένα Rafale γράφοντας τα εξής: “Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα παιδιά του θέλουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζουμε”.

Σε μία ακόμη φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά χειριστές των αεροσκαφών, σημειώνοντας: “Καλές πτήσεις να έχουν τα νέα μας Rafale καιθ οι άξιοι χειριστές τους για να προστατεύουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας παντού την ειρήνη”. Το story του πρωθυπουργού συμπληρώνει και ένα βίντεο με τα Rafale να πετούν στον ελληνικό ουρανό και τον ίδιο να αναφέρει: “Υπερήφανη η πατρίδα μας, υποδέχεται σήμερα τα πρώτα 6 από τα 24 υπερσύγχρονα Rafale”.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.