Έτοιμη να “σπάσει” την σιωπή της η Αθηνά New York – «Θα μιλήσω για τη σχέση μου με τον Αλέξη»

January 21, 2022


Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να επέλεξε για νικήτρια τόσο της καρδιάς του όσο και του The Bachelor την Αθηνά New York, ωστόσο εκείνη αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού επέστρεψε στην Αμερική καθώς η βίζα τ…

...ης είχε λήξει.Έτσι λοιπόν οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, το ίδιο και οι δηλώσεις τους για την σχέση τους. Το ζευγάρι όλο αυτό τον καιρό επικοινωνούσε μέσα από τα social media, ωστόσο οι φήμες για τον χωρισμό τους ολοένα και πληθαίνουν. ...

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να επέλεξε για νικήτρια τόσο της καρδιάς του όσο και του The Bachelor την Αθηνά New York, ωστόσο εκείνη αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού επέστρεψε στην Αμερική καθώς η βίζα της είχε λήξει.

Έτσι λοιπόν οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν ελάχιστες, το ίδιο και οι δηλώσεις τους για την σχέση τους. Το ζευγάρι όλο αυτό τον καιρό επικοινωνούσε μέσα από τα social media, ωστόσο οι φήμες για τον χωρισμό τους ολοένα και πληθαίνουν.

Έτσι λοιπόν η Αθηνά δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (20/1) πως είναι πια έτοιμη να προχωρήσει στις αντίστοιχες αποκαλύψεις, μιας και ετοιμάζει ένα σχετικό βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York για τον Αλέξη Παππά και την σχέση τους

«Θα μιλήσω για τη σχέση μου με τον Αλέξη στο YouTube μου», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της στο instagram η Αθηνά New York.

Η γκάφα της Αθηνάς κάτω από ανάρτηση του Αλέξη Παππά που έφερε πολλές αντιδράσεις μετά το χωρισμό

Η Αθηνά «New York» αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, καθώς ο Αλέξης Παππάς, την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Παρ’ όλα αυτά η Aθηνά εδώ και λίγο καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στα insta stories της γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της.

Στα βίντεο που πόσταρε την είδαμε με τις βαλίτσες να μπαίνει στο αεροδρόμιο αλλά και να εξηγεί στους followers της πόσο θα της λείψει η Ελλάδα. Προσπάθησε να παραμείνει βάζοντας του δικηγόρους της να βοηθήσουν αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα live στο Instagram ώστε να δώσουν τις ευχές τους ο ένας στον άλλο αλλά και στον κόσμο που τους έβλεπε, με τον Αλέξη Παππά να περιμένει νεότερα για την επιστροφή της συντρόφου του. Ωστόσο, παρά τα όσα λένε έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η Αθηνά έκανε μια απίστευτη γκάφα σε ανάρτηση του Αλέξη και έγινε χαμός. Δείτε στο okmag.gr τι έγραψε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Πόσο σε αγαπώ» – Η πρώτη συνάντηση Παππά και Τριαντάφυλλου μετά το τέλος του The Bachelor 2

Αλέξης Παππάς: Τον ρώτησαν για τον χωρισμό του με την Αθηνά και “έγινε λούης” – «Φεύγω πρέπει να…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.