Φάρμα – highlights 21/1: Το αισθησιακό μπάνιο παίκτριας και ο δεύτερος μονομάχος

January 21, 2022


Μετά τον άγριο τσακωμό της Σάσας Μπάστα και της Αθανασίας Τσουμελέκα στην Φάρμα 2 αλλά και την επιλογή του πρώτου μονομάχου στο προηγούμενο επεισόδιο, στο χθεσινό 20/01 επεισόδιο του ριάλιτι, παρακολο…

...υθήσαμε την σeξι Νάιρα και το πρώτο της μπάνιο στο σπίτι αλλά και αργότερα την επιλογή του δεύτερου μονομάχου. Αναλυτικά τα 21/1 highlights της ΦάρμαςΤα αποκαλυπτικά πλάνα της ΝάιραΜε αρκετή φόρα φαίνεται πως μπήκε στην Φάρμα η Νάιρα, η οποία πρόσφερε χθες (20/1) απλόχερα στο τηλεοπτικό...

Μετά τον άγριο τσακωμό της Σάσας Μπάστα και της Αθανασίας Τσουμελέκα στην Φάρμα 2 αλλά και την επιλογή του πρώτου μονομάχου στο προηγούμενο επεισόδιο, στο χθεσινό 20/01 επεισόδιο του ριάλιτι, παρακολουθήσαμε την σeξι Νάιρα και το πρώτο της μπάνιο στο σπίτι αλλά και αργότερα την επιλογή του δεύτερου μονομάχου.

Αναλυτικά τα 21/1 highlights της Φάρμας

Τα αποκαλυπτικά πλάνα της Νάιρα

Με αρκετή φόρα φαίνεται πως μπήκε στην Φάρμα η Νάιρα, η οποία πρόσφερε χθες (20/1) απλόχερα στο τηλεοπτικό κοινό μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα.

Η τραγουδίστρια της παρέας λοιπόν θέλησε να κάνει ένα μπάνιο με τον καθιερωμένο πια τρόπο, αυτόν δηλαδή του κουβά, με την βοήθεια της Σάσας Μπάστα.

Η Νάιρα λοιπόν και το μπάνιο της έκανε, και τις πόζες της πήρε, και εγκεφαλικά μοίρασε τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στους τηλεθεατές, με τα αντίστοιχα πλάνα της Σάσας και της Αγγελικής Ηλιάδη να αποτελούν πια παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.