Σκάνδαλο με το Voice – Καταγγελίες για παρενοχλήσεις και βιασμούς υποψήφιων από τους coaches

January 21, 2022


Ένα τέραστιο σκάνδαλο έχει αποκαλυφθεί για το Ολλανδικό The Voice, το οποίο διεκόπη την προβολή του μετά από αριθμό καταγγελιών για σeξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες.Το τηλε…

...βη με το The VoiceΤο τηλεοπτικό δίκτυο RTL συγκεκριμένα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι σταματά την προβολή της εκπομπής, καθώς ενημερώθηκε για «καταγγελίες για σeξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας». ...

Ένα τέραστιο σκάνδαλο έχει αποκαλυφθεί για το Ολλανδικό The Voice, το οποίο διεκόπη την προβολή του μετά από αριθμό καταγγελιών για σeξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες.

Τι συνέβη με το The Voice

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL συγκεκριμένα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι σταματά την προβολή της εκπομπής, καθώς ενημερώθηκε για «καταγγελίες για σeξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας».

Οι έρευνες για τις καταγγελίες που έχουν γίνει έχουν ξεκινήσει και μάλιστα στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο γνωστός ράπερ και coach Ali B.

Εισαγγελείς δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters πως υπήρχαν δύο μάρτυρες που είχαν υποβάλει αναφορές στην αστυνομία για «αδικήματα απρεπούς συμπεριφοράς» που σχετίζονται με το σόου και μάλιστα γίνεται λόγος και για δύο βιασμούς υποψήφιων στο σόου από τον ράπερ, ο οποίος ωστόσο τα αρνείται όλα.

Αναφορές γίνονται και για τον Ολλανδό τραγουδιστή Marco Borsato για απρεπή συμπεριφορά σε ανήλικους υποψηφίους όσο ήταν coach μεταξύ 2011-2015.

Να υπενθυμίσουμε εντωμεταξύ ότι το ελληνικό The Voice έχει τελειώσει (δείτε εδώ την φετινή νικήτρια και την πρώτη της ανάρτηση).

16χρονη κατέθεσε μήνυση κατά παίκτη ριάλιτι – Τον κατηγορεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής T-Live, μία 16χρονη κατήγγειλε πως γνωστός παίκτης ράλιτι την παρενόχλησε.

H ανήλικη μαθήτρια υποστήριξε πως επέστρεφε στο σπίτι της όταν ο παίκτης ριάλιτι την άρπαξε σε μία πλατεία από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Οι Αρχές κάλεσαν τηλεφωνικά τον άνδρα ωστόσο εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη.

Η 16χρονη βέβαια ξέφυγε από τον καταγγελλόμενο, πήγε αμέσως στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

«Ο θύτης προέβη σε θωπείες σε περιοχή κοντά στους μηρούς της ανήλικης παθούσας, 16 ετών περίπου, καθώς και σε θωπείες και στους γλουτούς της. Αυτές οι χειρονομίες όμως συνοδεύτηκαν και με προτάσεις για την τέλεση ασελγών πράξεων, δηλαδή της ζήτησε να τον συντροφεύσει στην οικία του. Όταν η παθούσα αρνήθηκε την πρόταση επανειλημμένα , τότε το συμβάν έληξε. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πως όλα αυτά συνέβησαν σε δημόσιο χώρο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γαλλιού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άλλος άνθρωπος η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον τελικό του The Voice – Με διαφορετικά μαλλιά και εντελώς αλλαγμένη

The Voice: “Έσκασαν” τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού – Πάτωσε ή έσκισε;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.