Τι φανερώνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

January 21, 2022


Τα ρούχα που φοράμε φανερώνουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μας. Μάλιστα, από τις αρχές του 20ου αιώνα, λόγω της ανάγκης για ατομική έκφραση το ένδυμα άρχισε να μιλάει για την προσωπικότητα κάποιο…

...υ. Το ίδιο συμβαίνει και με τα διαχρονικά jean, έχουν τη δυνατότητα να δείξουν πράγματα για τον χαρακτήρα μας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ πως θα κάνεις το στενό τζιν να σου χωρέσει και άλλα στυλιστικά tips.Crop JeansΚάποτε θεωρούταν ότι το πολύ κοντό jeans απλά σου πέφτει μικρό. Αυτό...

Τα ρούχα που φοράμε φανερώνουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μας. Μάλιστα, από τις αρχές του 20ου αιώνα, λόγω της ανάγκης για ατομική έκφραση το ένδυμα άρχισε να μιλάει για την προσωπικότητα κάποιου.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα διαχρονικά jean, έχουν τη δυνατότητα να δείξουν πράγματα για τον χαρακτήρα μας. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ πως θα κάνεις το στενό τζιν να σου χωρέσει και άλλα στυλιστικά tips.

Crop Jeans

Κάποτε θεωρούταν ότι το πολύ κοντό jeans απλά σου πέφτει μικρό. Αυτό πλέον δεν ισχύει, μιας και τα crop jeans είναι ένα must κομμάτι που ανήκει στην ντουλάπα μας. Από τα κοντά flared παντελόνια, μέχρι τις ζιπ κιλότ, αυτό το κοντό τζιν σου επιτρέπει να δείξεις σε όλους τις ευφάνταστες κάλτσες σου ή τα τέλεια παπούτσια σου. Αν λοιπόν αγαπάς το crop jeans και του έχεις ιδιαίτερη προτίμηση, τότε είσαι easy-going τύπος, σου αρέσει το παιχνιδιάρικο styling και οι μοντέρνες πινελιές και έχεις αδυναμία στα νέα trends.

Τι φανερώνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

Skinny Jeans

Αν ανήκεις στην κατηγορία του skinny jeans lover, τότε ξεκάθαρα είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος. Τα συγκεκριμένα παντελόνια μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού, από το σημαντικό meeting στη δουλειά σε συνδυασμό με ένα tweed σακάκι και γόβες, μέχρι τον καφέ με ένα bomber και sneakers ή το ποτό με ένα leather jacket και πέδιλα.

Τι φανερώνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

Boyfriend Jeans

Όλες γνωρίζουμε ότι τα boyfriend jeans δεν είναι ακριβώς το ίδιο style με αυτό που φοράει το αγόρι μας, γιατί κατά βάση έχει πιο λεπτή μέση. Η γυναίκα που έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο παντελόνι σημαίνει ότι δεν θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, αλλά θέλει να διατηρεί τη “νοστιμιά” και τη φινέτσα της. Αν είσαι κι εσύ fan του boyfriend jeans, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι ελεύθερο πνεύμα, περιπετειώδης, λίγο τεμπέλα (με τη θετική έννοια) και θέλεις πάνω από όλα να νιώθεις άνετη.

Τι φανερώνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

Wide Leg Jeans

Στα wide leg jeans ανήκουν οι καμπάνες και τα φαρδιά jeans. Μπορούμε με σιγουριά να υποθέσουμε ότι η γυναίκα που επιλέγει ένα τέτοιο παντελόνι, ξέρει τι ταιριάζει στο σώμα της και δεν φοβάται να δοκιμάζει τολμηρά items. Και γιατί αυτό; Γιατί οι περισσότερες επιλέγουμε ένα jeans που αναδεικνύει το σώμα μας, κάνοντας εκείνες που επιλέγουν την πιο φαρδιά γραμμή, να ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που δεν τους αρέσουν τα συνηθισμένα. Είσαι δηλαδή ανατρεπτικός και αντισυμβατικός τύπος αν φοράς φαρδιά jeans.

Τι φανερώνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

Shinny Jeans

Τα jeans έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, μιας και τα βλέπουμε να διακοσμούνται με πέρλες, studs, στρας, περίεργα κεντήματα και φερμουάρ, κάνοντάς ακόμα πιο λαμπερά και ιδιαίτερα. Η γυναίκα λοιπόν, που έχει αδυναμία σε αυτό το στιλ παντελονιού, θέλει να εκδηλώσει την έντονη προσωπικότητά της, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει. Έχει έντονο χαρακτήρα, είναι λίγο αλαζονική και ξέρει ότι είναι μοναδική, μα πάνω από όλα θέλει με την εμφάνισή της να ξεχωρίζει και να μένει αξέχαστη.

Πηγή: tlife.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.