Survivor 5 – Βαλάντης: «Έχω υποστεί bullying από την ομάδα μου! Είμαι δυστυχισμένος που τους γνώρισα»

January 20, 2022


Με αρκετά αιχμηρά λόγια μίλησε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Βαλάντης κατά των συμπαικτών του, με τον ίδιο να εξηγεί πως ούτε αυτή τη φορά θα αγωνιστεί για την ομάδα του.«Δεν είναι σήμ…

...ια του Βαλάντη για τους Διάσημους στο Survivor 5«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι...

Με αρκετά αιχμηρά λόγια μίλησε στο αποψινό (19/1) επεισόδιο του Survivor 5 ο Βαλάντης κατά των συμπαικτών του, με τον ίδιο να εξηγεί πως ούτε αυτή τη φορά θα αγωνιστεί για την ομάδα του.

Τα αιχμηρά λόγια του Βαλάντη για τους Διάσημους στο Survivor 5

«Δεν είναι σήμερα ο τελευταίος αγώνας, έχει περάσει εδώ και μέρες. Δεν θα αγωνιστώ όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για θέματα bullying από την ομάδα μου. Συνεχώς μου λένε να μην παίξω για να μην πάρει η Μπλε ομάδα πόντο κι επειδή δεν είμαι καλός παίκτης. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί συνέχεια η αντιμετώπιση είναι η ίδια και δεν μπορώ να παίξω σε κανένα παιχνίδι.

Δυστυχώς παιδιά σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους. Ντρέπομαι που υπάρχει τέτοια ανθρωποφαγία. Θα τα πούμε το βράδυ» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, ο οποίος δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, ο Βαλάντης απομακρύνθηκε από τον πάγκο, με τον Γιώργο Λιανό να το ανακοινώνει στους παίκτες.

«Ο Βαλάντης δεν βρίσκεται καν στον πάγκο των Διασήμων, δεν θέλει να συνυπάρχει καν με την ομάδα του, ούτε ως παρατηρητής, έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.