Survivor 5: «Να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;» – «Σκοτώθηκαν» Μυριέλλα και Κατσαούνης

January 20, 2022


Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα “καρφιά” μεταξύ του Κατσαούνη και της Μυριέλλας, μετά το χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον Λυγνό.Ο Γιώργος δεν θέλει …

...ούτε λεπτό να της μιλήσει ενώ μάλιστα λίγο πριν τον αγώνισμα είχαν μια ακόμα έντονη λογομαχία, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως το ειδύλλιό τους τελείωσε οριστικά. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 5 - έκτακτο:...

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα “καρφιά” μεταξύ του Κατσαούνη και της Μυριέλλας, μετά το χθεσινό (18/1) επεισόδιο του Survivor και την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Τζον Λυγνό.

Ο Γιώργος δεν θέλει ούτε λεπτό να της μιλήσει ενώ μάλιστα λίγο πριν τον αγώνισμα είχαν μια ακόμα έντονη λογομαχία, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει πως το ειδύλλιό τους τελείωσε οριστικά.

Όταν μάλιστα η Μυριέλλα του είπε πως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του Τζον, ο Κατσαούνης της είπε με πολύ έντονο ύφος: «Θες να ρωτήσουμε τον Τζον αν είναι γκόμενος ή όχι;».

«Ό, τι έγινε έγινε. Εδώ ήρθαμε να παίξουμε αθλήματα. Δεν χρειάζεται χρόνος… Δεν έχω να πω τίποτα, δεν θέλω να πω τίποτα. Σε αυτά τα πράγματα είμαι πολύ πονηρός. Τώρα άστο», είπε μεταξύ άλλων με την Μυριέλλα στο τέλος να του απαντά: «Εγώ το ζήτησα μια φορά. Από τη στιγμή που από την πρώτη φορά κιόλας είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να ακούσει τίποτα και επειδή εγώ κατάλαβα πράγματα και για μένα και για τον Γιώργο και για τη διαφορετικότητα…. Επειδή δεν έχω κάτι με το Γιώργο, δεν πειράζει δεν κρατάω κάποια κακία».

Ο καυγάς Κατσαούνη – Μυριέλλα στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.