Σοφία Μπεκατώρου: Ποια η 21χρονη αθλήτρια που κατονόμασε για παρενόχληση σε εισαγγελέα. Καταγωγή

January 20, 2021


Τι γνωρίζουμε για τη νεαρή αθλήτρια που κατονόμασε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα;Ευθείες αναφορές όχι μόνο στη δική της περίπτωση σeξουαλικής κακοποίησης, αλλά και σε μία ακόμα αντίστοιχη επίθεση…

... σε βάρος άλλης αθλήτριας έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στην τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα.Σύμφωνα με πληροφορίες, η χρυσή Ολυμπιονίκης, αφού εξέθεσε όλα όσα αφορούν τη δική της καταγγελία, αναφέρθηκε ονομαστικά και σε μία ακόμα περίπτωση συναθλήτριάς της από τον χώρο της...

Τι γνωρίζουμε για τη νεαρή αθλήτρια που κατονόμασε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα;

Ευθείες αναφορές όχι μόνο στη δική της περίπτωση σeξουαλικής κακοποίησης, αλλά και σε μία ακόμα αντίστοιχη επίθεση σε βάρος άλλης αθλήτριας έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στην τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χρυσή Ολυμπιονίκης, αφού εξέθεσε όλα όσα αφορούν τη δική της καταγγελία, αναφέρθηκε ονομαστικά και σε μία ακόμα περίπτωση συναθλήτριάς της από τον χώρο της ιστιοπλοΐας, η οποία φέρεται να έχει πέσει και αυτή θύμα σeξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, η νέα αυτή περίπτωση σeξουαλικής επίθεσης φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που τα υπό διερεύνηση αδικήματα δεν είναι παραγεγραμμένα και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αναζητηθούν στοιχεία και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες.

Κατόπιν αυτών, η εισαγγελική έρευνα αναμένεται να διευρυνθεί και η νέα αυτή περίπτωση να μπει στο μικροσκόπιο. Θεωρείται βέβαιο ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια θα κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα, προκειμένου να επιβεβαιώσει τις αναφορές της Σοφίας Μπεκατώρου και να μιλήσει και αυτή για τα όσα έχει υποστεί.

Όταν ο εισαγγελέας θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των μαρτυρικών καταθέσεων, που ενδεχομένως να φέρουν στο φως πολλές ακόμα περιπτώσεις σeξουαλικών επιθέσεων σε αθλήτριες από παράγοντες ομοσπονδιών κ.λπ., τότε θα καλέσει για εξηγήσεις το πρόσωπο ή τα πρόσωπα εκείνα που θα έχουν κατονομαστεί από τις παθούσες.

«Βόμβα» από τον Νίκο Κακλαμανάκη, που αφορά τη σημερινή, νέα καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για ακόμη μία σeξουαλική κακοποίηση.

Όπως είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης στο Mega, η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου αφορά μια περίπτωση σeξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά κορίτσι που τότε ήταν 12 ετών.

Ο κ. Κακλαμανάκης είπε ότι το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών, αλλά δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να εκτεθεί και να πάρει διαστάσεις το θέμα.

Αθλήτρια με καταγωγή από την επαρχία

Ο Νίκος Κακλαμανάκης αποκάλυψε τη σοκαριστική λεπτομέρεια ότι το συγκεκριμένο περιστατικο είχε συμβεί πριν από 9 χρόνια με τη νεαρή αθλήτρια να είναι τότε μόλις 11 ετών.

«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος».

Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα λέει ο ολυμπιονίκης και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια. «Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση».

Η κατάθεση της Μπεκατώρου στον εισαγγελέα

Επί τρεις ώρες η Σοφία Μπεκατώρου κατέθετε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών τα όσα δραματικά έζησε το 1998. Ωστόσο, η Ολυμπιονίκης δεν έμεινε σε αυτό, αλλά προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα: αναφέρθηκε σε περίπτωση συναθλήτριάς της από τον χώρο της Ιστιοπλοΐας, η οποία έπεσε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης.

Η αξιόποινη πράξη σε βάρος της αθλήτριας, την οποία αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα, φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.