Survivor 4 highlights 19/1: Ο τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους και ο υποψήφιος προς αποχώρηση, Περικλής

January 20, 2021


Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor 4 και σας έχουμε όλα τα highlights. Πιο σημαντικό γεγονός ήταν ο άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού…

..., όπου ο Περικλής Κονδυλατος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.Δείτε όλα τα highlights του Survivor 4Έξαλλοι οι κόκκινοι με τους μπλε - «Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο;»Το επεισόδιο της Τρίτης (19/1) για το Survivor άρχισε πολύ δυνατά, με τους «Κόκκινους» να δείχνουν έξαλλοι με τους αντιπάλους...

Γεμάτο εντάσεις ήταν το χθεσινό 19/1 επεισόδιο του Survivor 4 και σας έχουμε όλα τα highlights. Πιο σημαντικό γεγονός ήταν ο άσχημος τσακωμός ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Περικλής Κονδυλατος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε όλα τα highlights του Survivor 4

Έξαλλοι οι κόκκινοι με τους μπλε – «Είναι δυνατόν να λένε κάτι τέτοιο;»

Το επεισόδιο της Τρίτης (19/1) για το Survivor άρχισε πολύ δυνατά, με τους «Κόκκινους» να δείχνουν έξαλλοι με τους αντιπάλους τους, μετά από όσα ανέφεραν οι «Μπλε» στο συμβούλιο αποχώρησης της Δευτέρας (18/1).

Η μπλε ομάδα κατηγόρησε τους πρώην Μαχητές για το ζήτημα των προμηθειών, καθώς εκείνοι τις είχαν φάει όλες, αλλά τελικά αποφασίστηκε από την κόκκινη, με πρωτοβουλία του Γιώργου Κοψιδά, να δοθούν αυτές άμεσα πίσω, ελπίζοντας πως έτσι θα… έσβηνε η «φωτιά».

Με αφορμή αυτό το γεγονός, αρκετές σκληρές φράσεις ακούστηκαν, με τον Κρις Σταμούλη ειδικά να κατηγορεί τους άλλοτε συμπαίκτες του, ότι το έκαναν επίτηδες. Το σχόλιο αυτό, ειδικά, χλευάστηκε από τους «Κόκκινους» με την επιστροφή τους στην παραλία, με τον Περικλή Κονδυλάτο ειδικά να προχωρά σε άγριο κράξιμο προς το δικηγόρο.

Από τη δική τους πλευρά, οι «Μπλε» θεωρούν υποκριτική την ενέργεια των αντιπάλων τους, καθώς θεωρούν πως έγινε… κατόπιν εορτής, μη δείχνοντας ακόμη και με αυτό τον τρόπο ικανοποιημένοι.

Περικλής: «Ο Κοψιδάς δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του»

Μπορεί να μην έχουμε δει τον Περικλή Κονδυλάτο, ακόμη, να μιλά ευθέως στον Γιώργο Κοψιδά για τα προβλήματα, που έχει μαζί του, αλλά πίσω από τις κάμερες κελαηδά κανονικά και συνεχίζει την επίθεση εναντίον του στο Survivor.

Ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια συμμαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη, κάτι που φάνηκε πεντακάθαρα στην ψηφοφορία για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, όπου μόνο εκείνοι οι δύο ψήφισαν τον ηθοποιό, ενώ οι υπόλοιποι ψήφισαν με… φυσιολογικά κριτήρια και έβγαλαν πρώτη υποψήφια την παρουσιάστρια.

Ο Κονδυλάτος, πάντως, παραμένει απτόητος και συνέχισε να πετά «καρφιά» για τον Κοψιδά, αναφέροντας πως δεν έχει πετύχει τίποτα στη ζωή του και, για αυτό το λόγο, νιώθει την ανάγκη να ηγηθεί της ομάδας του. «Έχει φάει σφαλιάρα από τη ζωή», ήταν μια από τις χαρακτηριστικές του ατάκες, ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι χθες ενοχλήθηκε που ξέμεινε και πήγε στην κόκκινη ομάδα.

Τραγούδησε ποντιακά ο Πάνος Καλίδης – Του το ζήτησε η Μαριπόζα

Ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως περνά εξαιρετικά σε αυτή την φάση του Survivor, έχοντας περάσει εδώ και μερικές μέρες στην «μπλε» παραλία, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει τη διάθεσή του, τραγουδώντας ένα όμορφο ποντιακό τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μοιάζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε απόλυτα με τον τρόπο που αγωνίστηκε, φτάνοντας πολύ κοντά στο αγώνισμα της Δευτέρας (18/1) να πάρει δύο νίκες, με την επικράτησή του επί του Τριαντάφυλλου να έχει «ρίξει» το διαδίκτυο.

Ο Καλίδης, λοιπόν, φαίνεται πως νιώθει καλύτερα από ποτέ και το απέδειξε με το τραγούδι του, ερμηνεύοντας ένα από τα πιο κορυφαία ποντιακά, με τους συμπαίκτες του να διασκεδάζουν από την φωνή του, όπως άλλωστε συμβαίνει τόσα χρόνια στα κέντρα διασκέδασης με τους θαυμαστές του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.