Αποκαλυπτική φωτογραφία: Ο Θέμης του Big Brother με στρινγκ στο μπάνιο

January 20, 2021


Μια αποκαλυπτική φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνοντας τον Θέμη Κανέλλο με… στρινγκ στο μπάνιο και προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο Instagram.
Ο Θέμης αποτέλεσε μια από τις πιο ξεχωριστές προ…

...σωπικότητες στο τελευταίο Big Brother και δε σταματά να απασχολεί τους ακολούθους του, δείχνοντας αξιοθαύμαστο τρόπο έκφρασης του εαυτού του μέσω των social media και βοηθώντας ομοίους του να κάνουν το ίδιο, χάρη στη δημοσιότητα που έχει λάβει, ενώ η αποκάλυψη έγινε αναφορικά με μια...

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δείχνοντας τον Θέμη Κανέλλο με… στρινγκ στο μπάνιο και προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο Instagram.

Ο Θέμης αποτέλεσε μια από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες στο τελευταίο Big Brother και δε σταματά να απασχολεί τους ακολούθους του, δείχνοντας αξιοθαύμαστο τρόπο έκφρασης του εαυτού του μέσω των social media και βοηθώντας ομοίους του να κάνουν το ίδιο, χάρη στη δημοσιότητα που έχει λάβει, ενώ η αποκάλυψη έγινε αναφορικά με μια σχέση του.

Big Brother – Θέμης Κανέλλος: Φωτογραφία με μικρό εσώρουχο στο μπάνιο

Ο ίδιος δε σταματά να δημοσιεύσει προσωπικές του στιγμές, ακόμη κι όταν αυτές προέρχονται… από το μπάνιο του, φορώντας τα απαραίτητα. Σε μια ιστορία στο Instagram, συγκεκριμένα, φαίνεται να φορά ένα μικρό εσώρουχο, προκαλώντας αίσθηση.

Θέμης Κανέλλος στο μπάνιο

Στην επίθεση ο Θέμης Κανέλλος: “Στο Big Brother μας απαγόρευαν να μιλήσουμε” (video)

Θέμης Κανέλλος: Λίγος καιρός μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, το “Big Brother”, ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε αρκετά πράγματα σχετικά με το τι γινόταν σπίτι του.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την συμμετοχή του στο Big Brother αλλά και τι γινόταν πίσω από τις κάμερες και τι επιτρεπόταν να κάνουν.

Αποκαλύψεις από τον Θέμη Κανέλλο.

Θέμης Κανέλλος: Η απαγόρευση του “Big Brother”

Ειδικότερα ο Θέμης Κανέλλος ή αλλιώς «Themicorn» μετά το τέλος του «Big Brother» βρίσκεται στην Αθήνα και σημειώνει ότι πλέον, έχουν φτιάξει «κάπως» τα πράγματα.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» και άφησε αιχμές για την παραγωγή του «Big Brother» τονίζοντας πως έχουν γίνει πράγματα στο σπίτι ανάμεσα στους συγκατοίκους για τα οποία δεν μπορούσαν να μιλήσουν οι συγκάτοικοι. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος, ο «Big Brother» τους είχε απαγορεύσει να μιλάνε γι’ αυτά τα γεγονότα.

Τι αποκάλυψε ο Θέμης Κανέλλος.

“Απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα”

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και σπίτι θα έλεγα. Υπήρχαν πράγματα που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση», είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Στην συνέχεια ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε πως: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος».

Δείτε όσα είπε


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.