Στο στοιχείο του! Τα νέα επαγγέλματα του Καλίδη όταν φύγει από το…

January 20, 2021


O Πάνος Καλίδης μπήκε σαν σίφουνας στην ομάδα των Διάσημων του φετινού Survivor και έδειξε από πολύ νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο νησί, έδειξε από τα πρώτα επεισόδια ποιος είναι το απόλυτο φαβορί …

...για την κατάκτηση της πρωτιάς στο ριάλιτι επιβίωσης.Θυμίζοντας ένα κράμα των καλύτερων παικτών που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, ο Πάνος Καλίδης μοιάζει να έχει τα χαρακτηριστικά ενός νέου Ντάνου Αγγελόπουλου, απλά με αρκετά καλύτερη φωνή, τουλάχιστον για μια λαϊκή...

O Πάνος Καλίδης μπήκε σαν σίφουνας στην ομάδα των Διάσημων του φετινού Survivor και έδειξε από πολύ νωρίς ποιος είναι το αφεντικό στο νησί, έδειξε από τα πρώτα επεισόδια ποιος είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στο ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζοντας ένα κράμα των καλύτερων παικτών που έχουν περάσει από τον Άγιο Δομίνικο, ο Πάνος Καλίδης μοιάζει να έχει τα χαρακτηριστικά ενός νέου Ντάνου Αγγελόπουλου, απλά με αρκετά καλύτερη φωνή, τουλάχιστον για μια λαϊκή πίστα.

Ο λαϊκός βάρδος με τις απίστευτα δημοφιλείς επιτυχίες ήρθε να διδάξει πώς παίζεται το παιχνίδι, να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και να ηγηθεί της ομάδας του καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης ημέρας, είτε στα αγωνίσματα είτε στον αγώνα για την επιβίωση στο αφιλόξενο περιβάλλον του τροπικού νησιού.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, με το έπαθλο στα χέρια, ένας ολόκληρος κόσμος θα έχει ανοίξει για τον διάσημο τραγουδιστή αφού οι ικανότητες που θα έχει παρουσιάσει όλους αυτούς τους μήνες θα τον κάνουν περιζήτητο σε καριέρες που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί.

Τα επαγγέλματα που θα του προταθούν θα είναι πολλά και δεν αποκλείεται ο λαϊκός αοιδός να δοκιμάσει και φυσικά να επιτύχει σε όλα, όπως ακριβώς έγινε και με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Τπ Menshouse ξεχώρισε 7 από τα νέα επαγγελματικά άλματα που θα επιχειρήσει ο Πάνος Καλίδης μετά τη θριαμβευτική του αποχώρηση, μετά το φινάλε του τελικού φυσικά.

Δοκιμαστής στρωμάτων σε μεγάλες εταιρείες. Ένας ambassador των στρωμάτων, ένας influencer των πουπουλένιων στρωμάτων που θα βαθμολογεί και θα δοκιμάζει κάθε νέο στρώμα της αγοράς.

Εκπαιδευτής σαλιγκαριών και χελωνών. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο και ακατόρθωτο αλλά μόνο ένας άνθρωπος με την υπομονή του Πάνου Καλίδη μπορεί να τα καταφέρει. Αργά, αργά και σταθερά.

Πωλητής φρέσκιας λεμονάδας σε ζεστές ημέρες. Λεμονάδα που κάποιος άλλος θα έχει στύψει, δε μας ενδιαφέρει ποιος, με τον Πάνο Καλίδη να κάθεται στον πάγκο και να την πουλάει όλη δροσίζοντας τους περαστικούς.

Μαραθωνοδρόμος. Εντάξει, όχι ακριβώς μαραθωνοδρόμος αλλά αυτός που περιμένει δίπλα στους πάγκους με τα νερά και δίνει ένα ποτηράκι νερό στους δρομείς που έχουν τρέξει δεκάδες χιλιόμετρα. Ίσως πιο δύσκολη δουλειά και από αυτή του μαραθωνοδρόμου γιατί χρειάζεται να σηκωθείς από τη θέση σου όταν περνούν οι άλλοι τρέχοντας.

Καθιστός διαμαρτυρόμενος ακτιβιστής. Δεν έχει σημασία τόσο το μήνυμα όσο το να βρει μια καλή θέση και να αράξει μεταδίδοντας αυτό που αξίζει να παλέψει.

Άγαλμα. Γιατί όχι δηλαδή; Τα άλλα καθιστά αγάλματα όπως αυτά του Αριστοτέλη καλύτερα ήταν; Ή είχαν περισσότερες επιτυχίες στο youtube από τον Πάνο;

Τραγουδιστής μπουζουκιών. Με τις συνεχόμενες καραντίνες και τα κλειστά κέντρα διασκέδασης, το επάγγελμα του τραγουδιστή θα είναι ό,τι πρέπει για τον ήδη τραγουδιστή Πάνο Καλίδη αφού το νέο του επαγγελματικό περιβάλλον δε θα τον ταλαιπωρεί μέσα στα ασφυκτικά, σκοτεινά κέντρα στα οποία χρειαζόταν να στέκεται όρθιος αρκετή ώρα.

Survivor 2021: Oι πιο αστείες στιγμές του Survivor

Πηγή: menshouse.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.