Παιδί 10 ετών με σοβαρά εγκαύματα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις θεραπείες του

January 19, 2022


Πριν από 3 χρόνια ο μικρός Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα όταν μαζί με τον αδερφό του δοκίμασαν να ρίξουν οινόπνευμα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα με αποτέλεσμα να αποκομίσουν πολύ σοβαρά εγκ…

...αύματα.Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Joaquin, ο οποίος καήκε στο 25% του δέρματός του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο. Αμέσως μετά, όμως, άρχισε για τον 10χρονο ο γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός της ταλαιπωρίας είχε και υψηλό κόστος. Μετά την επούλωση, ο μικρός έπρεπε να...

Πριν από 3 χρόνια ο μικρός Joaquín Nahuel είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα όταν μαζί με τον αδερφό του δοκίμασαν να ρίξουν οινόπνευμα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα με αποτέλεσμα να αποκομίσουν πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Joaquin, ο οποίος καήκε στο 25% του δέρματός του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο. Αμέσως μετά, όμως, άρχισε για τον 10χρονο ο γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός της ταλαιπωρίας είχε και υψηλό κόστος. Μετά την επούλωση, ο μικρός έπρεπε να κάνει ακόμα 4 επεμβάσεις για την ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπό του, οι οποίες ήταν δύσκολο να καλυφθούν από την οικογένειά του.

Ο Joaquin δεν το έβαλε κάτω όμως. Αποφάσισε να κάνει κάτι ο ίδιος για να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε. Άρχισε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και να τα πουλάει, ώσπου να έρθει η στιγμή να κάνει τις πολυπόθητες επεμβάσεις.

«Ήταν τα γενέθλια της μαμάς μας», θυμάται ο μικρός, «και παίζαμε με τον αδερφό μου όταν κάναμε κάτι πολύ επικίνδυνο και πήραμε και οι δύο φωτιά».

Ευτυχώς, ο παππούς του μικρού του είχε μάθει από νωρίς πώς να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και έτσι είχε ένα σημαντικό εφόδιο στον αγώνα που έμελλε να δώσει σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Πηγή : mama365.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.