Δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη – Εντελώς αγνώριστη

January 19, 2021


Η Άννα Μαρία Λογοθέτη γνώρισε μεγάλες δόξες τη δεκαετία του ’90.  Αδυνατισμένη όσο ποτέ, με μαύρα πλέον μαλλιά και με νέο λουκ δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του χθες.   

�λας. Σήμερα είναι εντελώς αγνώριστη και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αδυνατισμένη όσο ποτέ, με μαύρα πλέον μαλλιά και με νέο λουκ δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του χθες.   Το διαβάσαμε εδώ

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη γνώρισε μεγάλες δόξες τη δεκαετία του ’90.

 

 

  • Υπήρξε παρουσιάστρια, ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια καταφέρνοντας πάντα να τραβάει πάνω της όλα τα φλας. Σήμερα είναι εντελώς αγνώριστη και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αδυνατισμένη όσο ποτέ, με μαύρα πλέον μαλλιά και με νέο λουκ δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του χθες.

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.