24χρονη έγκυος πήγε για υπερηχογράφημα – Όταν κοίταξε την οθόνη «σταμάτησε» η καρδιά της (Video)

January 19, 2021


24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η 24χρονη μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebo…

...ok και από τότε έχει γίνει viral. Ενώ, ένας 34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει. Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό! «Είχε μείνει άναυδη αρχικά από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε δίδυμα.» Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους; Η χαριτωμένη στιγμή...

24χρονη έγκυος πήγε για το υπερηχογράφημα των 25 εβδομάδων και όταν κοίταξε την οθόνη η καρδιά της «σταμάτησε». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η 24χρονη μοιράστηκε τη στιγμή στο Facebook και από τότε έχει γίνει viral. Ενώ, ένας 34χρονος ήθελε να δει την έγκυο γυναίκα του να γεννάει. Αυτό που έπαθε στο τέλος θα το θυμάται για καιρό!

«Είχε μείνει άναυδη αρχικά από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε δίδυμα.» Τι ήταν αυτό που άφησε τους πάντες άφωνους; Η χαριτωμένη στιγμή που τα δίδυμα στην οθόνη πιάστηκαν να ανταλλάσσουν ένα φιλί.

Στα 12 χρόνια καριέρας τους, οι γιατροί δεν είχαν ξαναδεί παρόμοιο υπερηχογράφημα. «Ήταν τόσο συναρπαστικό που τα είδαμε έτσι. Δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο κοντά μαζί, αλλά ήταν και ήταν τόσο όμορφο αυτό που είδαμε».

Στην αρχή, ένα μωρό φιλούσε το άλλο μωρό στο μάγουλο. Στη συνέχεια ήρθαν πιο κοντά και έδωσαν ένα γρήγορο φιλί στα χείλη. Η 24χρονη είπε ότι ήταν «τόσο χαριτωμένο».

Είναι φανερό ότι αυτά τα μικροσκοπικά κορίτσια θα γίνουν οι καλύτερες φίλες στη ζωή και οι γονείς τους έχουν αποδείξεις γι’ αυτό!

Δείτε το βίντεο:

32χρονη έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει – Ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο (Video)

32χρονη έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο! Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 32χρονης εγκύου, η οποία «πεθαίνει» στη διάρκεια του τοκετού και τότε ξαφνικά ο άνδρας της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και γίνετε κάτι ανατριχιαστικό.

H Miranda και ο Josh Crawford από το Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ πάντα ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά. Δυστυχώς, δεν μπορούσαν εύκολα να το πετύχουν αυτό και έτσι στράφηκαν στη τεχνητή γονιμοποίηση.

Το 2008, οι γιατροί μετέφεραν δύο έμβρυα στη μήτρα της Miranda και μόνο ένα επιβίωσε: ένα αγοράκι γεννήθηκε την επόμενη χρονιά. Ήθελαν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, και έτσι οι γονείς στράφηκαν ξανά στην τεχνητή γονιμοποίηση ένα χρόνο αργότερα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τους περίμενε μια έκπληξη.

Εμφυτεύτηκαν ξανά δύο έμβρυα, και έξι εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι θα αποκτούσαν δίδυμα. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, ο υπέρηχος θα αποκάλυπτε κάτι ακόμα: στην οθόνη φαίνονταν να χτυπάνε όχι δύο καρδιές, αλλά τέσσερις!

Όχι μόνο επιβίωσαν και τα δύο έμβρυα, αλλά τα ζυγωτά είχαν χωριστεί, δημιουργώντας δύο ζεύγη ομοζυγωτικών διδύμων! Η Miranda και ο Josh είχαν πάθει σοκ! «Οι μαθηματικές στατιστικές είναι απίθανες,» εξηγεί ο Δρ. Jani Jensen, γιατρός που εξειδικεύεται στην γονιμότητα.

«Η ασθενής είχε περίπου 60% πιθανότητα να μείνει έγκυος, και αναμένουμε όταν εμφυτεύουμε δύο ζυγωτά, ότι μόνο το ένα θα αναπτυχθεί, και τα δίδυμα είναι πιο σπάνια περίπτωση.» Αν και η Miranda είχε κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όλα κύλησαν ομαλά, και τον Φεβρουάριο του 2010 καλωσόρισε στον κόσμο τον Jackson και τον James και τη Mia και τη Madison.

Η Miranda και ο Josh γρήγορα προσαρμόστηκαν στην επταμελή οικογένειά τους και με συνεργασία κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. «Απλά χαιρόμαστε που και τα τέσσερα μωρά είναι καλά στην υγεία τους,» ανέφερε η Miranda.

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη ξεχωριστή οικογένεια στο βίντεο που ακολουθεί:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.