Μητέρα βρίσκει ξαφνικά την κόρη της λιπόθυμη στο κρεβάτι – Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για αυτήν τη θανάσιμη απειλή!

January 19, 2021


Αφού η Jennifer Abma βρήκε την κόρη της να υποφέρει από θερμοπληξία στην κρεβατοκάμαρά της, βγήκε στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστεί την τρομακτική ιστορία της. Έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook και…

... μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Αναστασίας, για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για την θερμοπληξία. Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Jennifer εξηγεί ότι η κόρη της έπεσε για ύπνο. Όταν η Jennifer πήγε να την ελέγξει κάποια στιγμή αργότερα, βρήκε την κόρη της «εμποτισμένη...

Αφού η Jennifer Abma βρήκε την κόρη της να υποφέρει από θερμοπληξία στην κρεβατοκάμαρά της, βγήκε στα κοινωνικά μέσα για να μοιραστεί την τρομακτική ιστορία της. Έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook και μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της Αναστασίας, για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για την θερμοπληξία.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η Jennifer εξηγεί ότι η κόρη της έπεσε για ύπνο. Όταν η Jennifer πήγε να την ελέγξει κάποια στιγμή αργότερα, βρήκε την κόρη της «εμποτισμένη με ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο και να βράζει». Τρομοκρατημένη, η μητέρα προσπάθησε να ξυπνήσει την κόρη της. Όταν δεν μπόρεσε να την ξυπνήσει, κάλεσε ασθενοφόρο.

Η Jennifer έγραψε: «Αυτό ήταν το χειρότερο βράδυ μου, αυτή ήταν η πιο τρομακτική στιγμή για μένα. Είχε πάθει σοβαρή θερμοπληξία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από το να μην μπορείς να ξυπνήσεις το μωρό σου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία». Αυτή είναι η ξεκάθαρη απόδειξη ότι ένα παιδί δεν χρειάζεται να είναι στον ήλιο για να πάθει θερμοπληξία.

Παράλληλα άλλη μια είδηση συγκλονίζει το διαδίκτυο, καθώς μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της – Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να…

Μητέρα βρίσκει λιπόθυμη στο κρεβάτι την κόρη της

Η Jennifer συνέχισε, «Μας πήρε 20 λεπτά για να την ξυπνήσουμε. Κάλεσα ασθενοφόρο, γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτό ήταν η απόδειξη του πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα».

Ενώ η Αναστασία δεν βρίσκονταν έξω στον ήλιο, η κρεβατοκάμαρά της ήταν πολύ ζεστή. Η Jennifer εξήγησε, «δεν είχα ιδέα πόσο ζεστή ήταν η κρεβατοκάμαρά της, μέχρι που πήγα να την ξυπνήσω και να τη βρω μούσκεμα στον ιδρώτα, με κόκκινο πρόσωπο, να βράζει και να μη μπορεί να ξυπνήσει με τίποτα. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και της χορήγησε σακχαρόζη. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να κλαίει, σαφώς φοβισμένη».

Η Jennifer, μητέρα δύο παιδιών, δημοσίευσε την ιστορία της για να προειδοποιήσει τους άλλους γονείς για το τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά τους, ακόμη και αν δεν βγαίνουν έξω στον ήλιο. Έγραψε: «Αυτό είναι ένα μάθημα που πήραμε και ελπίζουμε ότι άλλοι γονείς να προσeξουν. Να ελέγχετε πάντα τα δωμάτια στο σπίτι σας, επειδή μπορούν να είναι τόσο επικίνδυνα, όσο και ένα καuτό αυτοκίνητο».

Η ανάρτησή της έχει κοινοποιηθεί πάνω από 11.000 φορές. Πολλοί χρήστες του Facebook έμειναν συγκλονισμένοι με το γεγονός ότι τα παιδιά τους θα μπορούσαν να αναπτύξουν θερμοπληξία σε εσωτερικούς χώρους και ευχαρίστησαν την Jennifer που μοιράστηκε την ιστορία της.

Παιδάκι λιπόθυμο στο κρεβάτι

  • Έντονη δίψα
  • αδυναμία,
  • λιποθυμία,
  • κράμπες στους μύες Ναυτία και / ή έμετος,
  • ευερεθιστότητα,
  • πονοκέφαλος,
  • αυξημένη εφίδρωση,
  • δροσερό, ιδρωμένο δέρμα
  • αύξηση θερμοκρασίας του σώματος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.