«Ο τρόπος που με κακοποίησαν δεν έχει προηγούμενο»: «Έσπασε» την σιωπή του ο 40χρονος τραγουδιστής που συνελήφθη για αντίσταση κατά της Αρχής (video)

January 18, 2024


Απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον τραγουδιστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Μπέκα, καθώς φέρεται να απείλησε άνδρες της ελληνικής αστυνομίας όταν εκείνοι επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.Ο τραγουδιστής φέρεται να αρνήθηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του, τους απειλούσε ότι θα τηλεφωνήσει σε ανώτατους αξιωματικούς και μετά θα φύ…

...γει, ενώ όταν προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες η συμπεριφορά του ήταν επιθετική, τους έσπρωξε και κλώτσησε έναν από αυτούς.Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη. Ο 44χρονος Γιάννης Μπέκας βρισκόταν...

Απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον τραγουδιστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Μπέκα, καθώς φέρεται να απείλησε άνδρες της ελληνικής αστυνομίας όταν εκείνοι επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο.

Ο τραγουδιστής φέρεται να αρνήθηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του, τους απειλούσε ότι θα τηλεφωνήσει σε ανώτατους αξιωματικούς και μετά θα φύγει, ενώ όταν προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες η συμπεριφορά του ήταν επιθετική, τους έσπρωξε και κλώτσησε έναν από αυτούς.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη. Ο 44χρονος Γιάννης Μπέκας βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο όταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να τους καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο.

«Ο τρόπος που χτύπησαν και με κακοποίησαν δεν έχει προηγούμενο. Έχω χτυπημένο γόνατο. Έχω τα πλευρά μου, έχω τα χέρια μου δεμένα από μέσα» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε τις κατηγορίες, και ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης «στο χειρότερο σημείο» και ότι οι αστυνομικοί ψεύδονται. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί αύριο και μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.