«Ψυγείο» η χώρα από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Λευκή εισβολή! Το ενδεχόμενο της χιονόστρωσης στην Αττική…»

January 18, 2024


Καιρός: Προειδοποιητικός για ακόμη μία μέρα υπήρξε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο!Ο μετεωρολόγος του Mega αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα, με τη μεγάλη και απόλυτα ξαφνική ανατροπή πια να είναι προ των πυλών, αφού το Σαββατοκύριακο από τα 20άρια θα πάμε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ενώ δε θα λείψουν και τα χιόνια σε πο…

...λλά σημεία της χώρας, με την Αττική να μη μένει ανεπηρέαστη, χωρίς ωστόσο να πρέπει να ανησυχούμε στα χαμηλά υψόμετρα.«Επιβεβαιώνονται πια τα πάντα για τη μεγάλη καιρική ανατροπή από το πρωί του Σαββάτου (20/1) στη Βόρεια Ελλάδα, με την είσοδο πολύ ψυχρών αέριων μαζών από τα Βαλκάνια.Χιονοπτώσεις...

Καιρός: Προειδοποιητικός για ακόμη μία μέρα υπήρξε ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Ο μετεωρολόγος του Mega αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα, με τη μεγάλη και απόλυτα ξαφνική ανατροπή πια να είναι προ των πυλών, αφού το Σαββατοκύριακο από τα 20άρια θα πάμε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός, ενώ δε θα λείψουν και τα χιόνια σε πολλά σημεία της χώρας, με την Αττική να μη μένει ανεπηρέαστη, χωρίς ωστόσο να πρέπει να ανησυχούμε στα χαμηλά υψόμετρα.

«Επιβεβαιώνονται πια τα πάντα για τη μεγάλη καιρική ανατροπή από το πρωί του Σαββάτου (20/1) στη Βόρεια Ελλάδα, με την είσοδο πολύ ψυχρών αέριων μαζών από τα Βαλκάνια.

Χιονοπτώσεις στην Αττική από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά σε υψόμετρα από τα 500-600 μέτρα και πάνω. Δε φαίνεται κάποια χιονόστρωση κάτω από τον Διόνυσο σίγουρα. Μακεδονία και Θράκη θα δουν λευκή μέρα σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Μέσα στο Αιγαίο μέχρι και 10 μποφόρ, οπότε αναμένονται απαγορευτικά απόπλου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν από τη Θεσσαλία και βορειότερα και να είμαστε προετοιμασμένοι στην κεντρονότια Ελλάδα για δριμύ ψύχος. Καμία σχέση προφανώς με τα 18άρια και τα 20άρια που θα έχουμε έως και το μεσημέρι του Σαββάτου στις ίδιες περιοχές. Θα είναι απότομη η αλλαγή!»

Η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.