“Survivor” – Η αποχώρηση της Κάτιας “έφερε” ξεφτιλίκι στον Περικλή και αποθέωση στον Τριαντάφυλλο

January 18, 2021


Χαμός έγινε στο Συμβούλιο της Κυριακής αφού ο Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας αλλά και τους νέους αρχηγούς που Τζέιμς και Κοψιδά λέγοντας πως «Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πι…

...ο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.  Όμως στο ίδιο επεισόδιο της Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αμφισβήτησαν την ασθένεια...

Χαμός έγινε στο Συμβούλιο της Κυριακής αφού ο Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας αλλά και τους νέους αρχηγούς που Τζέιμς και Κοψιδά λέγοντας πως «Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

 

Όμως στο ίδιο επεισόδιο της Περικλής Κονδυλάτος και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αμφισβήτησαν την ασθένεια της Κάτιας, κάνοντας λόγο για σχέδιο του μοντέλου με το Twitter να παίρνει φωτιά και να τους κράζει αποθεώνοντας την ίδια στιγμή τον Τριαντάφυλλο που μίλησε υπέρ της λέγοντας πως δεν είναι σωστό να μιλάμε για κάποιον σκληρά  που δεν είναι μπροστά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.