9 αλήθειες που δεν ξέρετε για το γυναικείο στήθος!

January 18, 2021


Το γυναικείο στήθος είναι φυσικά αντικείμενο πόθου, εμμονής, αντιπερισπασμού και… υπνωτισμού για τους άνδρες κάθε ηλικίας.Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ατάκα «τα μάτια μου είναι εδώ πάνω» που διαδόθηκε μ…

...έσα από τις ταινίες, επειδή οι άντρες κοιτούν συνεχώς το στήθος της γυναίκας, ακόμα και όταν της μιλάνε.Το γυναικείο στήθος είναι… φαινόμενο. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η ομάδα του BuzzFeed έφτιαξε το ακόλουθο βίντεο-ύμνο στο στήθος της γυναίκας, βασίζοντάς το σε 9 μοναδικές...

Το γυναικείο στήθος είναι φυσικά αντικείμενο πόθου, εμμονής, αντιπερισπασμού και… υπνωτισμού για τους άνδρες κάθε ηλικίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η ατάκα «τα μάτια μου είναι εδώ πάνω» που διαδόθηκε μέσα από τις ταινίες, επειδή οι άντρες κοιτούν συνεχώς το στήθος της γυναίκας, ακόμα και όταν της μιλάνε.

Το γυναικείο στήθος είναι… φαινόμενο. Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η ομάδα του BuzzFeed έφτιαξε το ακόλουθο βίντεο-ύμνο στο στήθος της γυναίκας, βασίζοντάς το σε 9 μοναδικές αλήθειες που ελάχιστοι γνωρίζουν.

Τα 9 στοιχεία που παρουσιάζει το βίντεο:

  1. Ο άνθρωπος είναι το μοναδικό είδος στον πλανήτη που έχει μόνιμα διευρυμένο στήθος.
  2. Μελέτες δείχνουν, ότι το στήθος βοηθάει τα ζευγάρια να αναπτύξουν μεγαλύτερη οικειότητα και δέσιμο μεταξύ τους.
  3. Σε μια μελέτη, οι άνδρες που αντίκριζαν εικόνες από γυναίκες με… πλούσιο μπούστο είχαν μειωμένες επιδόσεις σε γνωστικά τεστ.
  4. Το μέσο μέγεθος σουτιέν είναι 34DD στις ΗΠΑ. Πριν από είκοσι χρόνια, ο μέσος όρος ήταν 34Β.
  5. Οι δύο μαστοί στο γυναικείο στήθος δεν έχουν ποτέ το ίδιο ακριβώς μέγεθος. Συνήθως, ο αριστερός μαστός είναι ελαφρώς μεγαλύτερος.
  6. Το μητρικό γάλα περιέχει ουσίες που συνδέονται στενά με τη μαριχουάνα, γεγονός που ίσως εξηγεί την καταπραϋντική επίδραση που έχει στα νεογνά.
  7. Η αυξητική στήθους είναι η πιο δημοφιλής αισθητική χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ.
  8. Παρά την αυξανόμενη τάση για αυξητική στήθους, μελέτες δείχνουν ότι οι οικονομικά εύρωστοι άνδρες προτιμούν τα μικρότερα στήθη.
  9. Η Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Σουτιέν είναι συνήθως προς το τέλος του Αυγούστου.

πηγή

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.